
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Per exemple, si analitzem l’arròs ecològic de les varietats Albufera, Cormoran i J. Sendra veiem que presenten concentracions superiors de minerals (sodi, calci, magnesi i zinc) quan el cereal no està espellofat.
En primer lloc, trobem que la civada integral ecològica presenta un 3,5% més de proteïna, la qual cosa significa que el segó de la civada ecològica té un valor proteic més alt.
També veiem que la civada ecològica i sense refinar posseeix un nivell més alt de minerals totals: un 5% més que la civada no ecològica sense refinar i un 50% més que la civada no ecològica refinada.
Finalment, la riquesa en ferro i zinc de la civada ecològica, tant amb pell com refinada, és molt superior a la del cereal no ecològic. En el cas del ferro, el gra sencer ecològic en té un 27% més que el gra sense pell, un 35% més que el gra no ecològic amb pell, un 39% més que el gra no ecològic sencer i un 37% més que el gra ecològic sense pell.
Font: M. D. Raigón – Dept. de Química de l’Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia. Universitat Politècnica de València.
Selecció d’estudis sobre la comparativa dels aliments ecològics enfront dels no ecològics.
Rica en fibra, minerals, vitamines i antioxidants, els estudis demostren...
Els estudis demostren que la soja ecològica té un perfil...
Investigadors alemanys han demostrat que el glifosat, un dels herbicides...