Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Prova de cuinar la col llombarda d’una manera diferent, molt acolorida i amb un resultat deliciós i nutritiu que serà del gust de tota la família.
Aquesta col és de la família de les crucíferes i és un ingredient molt habitual a l’est d’Europa, on es consumeix en amanides, envinagrada, cuita, rostida, saltada o bresada. Per incorporar-la fàcilment als teus àpats, pots afegir-la ben picada a les amanides i així aprofitar-ne millor les propietats. També queda exquisida tallada a la juliana i saltada amb pastanagues, cebes, pebrots o altres verdures de la teva elecció, i una altra opció és bullir-la i fer una crema de verdures.
Recepta creada per Anna Torelló.
T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix-ne més.
Gaudeix d’un refrescant gaspatxo de cireres! Una deliciosa recepta d’aprofitament...
Si segueixes una dieta vegetariana o vegana, vols reduir la...
Una vegada triada la matèria primera ecològica, comença a l’obrador...
El batut de remolatxa amb kombutxa pot fer-se amb altres fruites o...