Prova de cuinar la col llombarda d’una manera diferent, molt acolorida i amb un resultat deliciós i nutritiu que serà del gust de tota la família.
Pasta amb salsa de col llombarda
Aquesta col és de la família de les crucíferes i és un ingredient molt habitual a l’est d’Europa, on es consumeix en amanides, envinagrada, cuita, rostida, saltada o bresada. Per incorporar-la fàcilment als teus àpats, pots afegir-la ben picada a les amanides i així aprofitar-ne millor les propietats. També queda exquisida tallada a la juliana i saltada amb pastanagues, cebes, pebrots o altres verdures de la teva elecció, i una altra opció és bullir-la i fer una crema de verdures.
Trosseja la ceba i la col llombarda, i salta-les fins que estiguin daurades.
Mentrestant, cou la pasta el temps indicat a l’envàs.
Col·loca les verdures saltades al recipient de la batedora i afegeix-hi els anacards, la mozzarella i un raig de beguda de civada. Tritura-ho i ajusta la textura amb una mica d’aigua de cocció o beguda de civada.