Receptes

Pasta amb salsa de col llombarda

Prova de cuinar la col llombarda d’una manera diferent, molt acolorida i amb un resultat deliciós i nutritiu que serà del gust de tota la família.

Pasta amb salsa de col llombarda - Receptes - Veritas

Pasta amb salsa de col llombarda

Aquesta col és de la família de les crucíferes i és un ingredient molt habitual a l’est d’Europa, on es consumeix en amanides, envinagrada, cuita, rostida, saltada o bresada. Per incorporar-la fàcilment als teus àpats, pots afegir-la ben picada a les amanides i així aprofitar-ne millor les propietats. També queda exquisida tallada a la juliana i saltada amb pastanagues, cebes, pebrots o altres verdures de la teva elecció, i una altra opció és bullir-la i fer una crema de verdures.

Ingredients:

Elaboració:

  1. Trosseja la ceba i la col llombarda, i salta-les fins que estiguin daurades.
  2. Mentrestant, cou la pasta el temps indicat a l’envàs.
  3. Col·loca les verdures saltades al recipient de la batedora i afegeix-hi els anacards, la mozzarella i un raig de beguda de civada. Tritura-ho i ajusta la textura amb una mica d’aigua de cocció o beguda de civada.
  4. Condimenta la pasta amb la salsa i serveix-ho.

Recepta creada per Anna Torelló.

T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix-ne més.

Contingut relacionat

  • Receptes

Gaspatxo de cireres

Gaudeix d’un refrescant gaspatxo de cireres! Una deliciosa recepta d’aprofitament...

  • Receptes

I a tu, t’agraden les hamburgueses vegetals?

Si segueixes una dieta vegetariana o vegana, vols reduir la...

  • Receptes

Pa elaborat amb farines moltes a la pedra

Una vegada triada la matèria primera ecològica, comença a l’obrador...

  • Receptes

Batut de remolatxa amb kombutxa

El batut de remolatxa amb kombutxa pot fer-se amb altres fruites o...