Receptes

Pa de pessic de taronja

Ets de fer-te sucs i llençar la resta de la taronja? Pren nota d’aquesta idea de pa de pessic, per aprofitar la fruita del tot, incloent-hi la polpa i la pell.

Pa de pessic de taronja - Receptes - Veritas

Pa de pessic de taronja

La taronja ens arriba quan més la necessitem. Rica en vitamina C, reforça el nostre sistema immunitari i ens ajuda a prevenir refredats. Aprofita la fruita al complet per fer aquest pa de pessic.

Ingredients:

  • 250 g de farina d’espelta
  • 1 taronja
  • 1 iogurt natural
  • 4 ous
  • 4 dàtils medjoul
  • 1 sobre de llevat
  • 50 ml d’oli d’oliva verge extra

Pots trobar tots els ingredients a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Posa a remullar els dàtils durant 15 minuts. Reserva’ls.
  2. Preescalfa el forn a 180 °C.
  3. Ratlla la pell de la taronja evitant la part blanca, esprem el suc i elimina la part blanca que envolta la polpa. Reserva-ho.
  4. En un bol, col·loca el iogurt, els ous, el suc i la polpa de taronja, els dàtils i l’oli d’oliva, i tritura-ho fins a obtenir una massa homogènia.
  5. Afegeix-hi la farina, el llevat i la ratlladura de taronja, i barreja-ho fins que tot quedi ben integrat.
  6. Aboca la massa en un motlle i enforna’l durant 30-40 minuts a 180 °C.
  7. Si et ve de gust, hi pot afegir una mica de canyella, gingebre o nous.

Gaudeix d’aquesta recepta de la dietista i nutricionista Anna Torelló, impulsora del perfil d’Instagram @thehappyavocadooo.

Descobreix més receptes.

Contingut relacionat

  • Receptes

A Veritas només tenim taronges de veritat

Som en plena temporada de fred, i la natura ens...

  • Receptes

Tempeh setinat amb taronja

El tempeh setinat amb taronja és un plat original i...

  • Receptes

Fonoll i coliflor amb salsa de taronja

Fonoll i coliflor amb salsa de taronja, una recepta fàcil...

  • Receptes

Taronges Biorange, les més dolces – Companys de viatge

A les nostres botigues arriben les taronges Biorange des de...