Si ets dels que es passa els dies menjant mandarines, aquí tens una recepta de pa de pessic de mandarina saludable en què la mandarina és la protagonista, ideal per començar el dia de la millor manera.
Preescalfa el forn a 180 °C amb escalfor a dalt i a baix.
Folra un motlle amb paper o engreixa’l i escampa-hi per sobre farina.
Comença ratllant les mandarines i reserva-ho.
Afegeix al recipient de la batedora l’oli i les mandarines pelades, tallades per la meitat, i tritura-ho. Reserva-ho per a després.
Posa en un bol l’eritritol i els ous, i bat-ho durant uns minuts per obtenir una mescla esponjosa. Afegeix al bol la mescla de mandarines i oli, i integra-ho.
Afegeix-hi la farina tamisada amb el llevat i un pessic de sal.
Finalment, afegeix-hi la ratlladura de les mandarines, barreja-ho i aboca-ho al motlle.
Enforna el motlle a 180 °C amb escalfor a baix i a dalt durant 40-45 minuts o fins que, punxant amb un escuradents, surti sec.
Acabada l’enfornada, retira el motlle del forn, espera 10 minuts i desemmotlla el pa de pessic sobre una reixeta. Deixa’l temperar i llestos.
Recepta elaborada per Anna Torelló, creadora del perfil @thehappyavocadooo