
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
L’elaborem amb ingredients 100% ecològics i no utilitzem ni conservants ni sucre. A més de farina, la massa porta oli de gira-sol, xarop d’atzavara, llevat fresc, sal, vinagre i lecitina de soja, una emulsió natural que evita l’alteració dels greixos, ja que és un excel·lent antioxidant.
El sègol pertany a la família del blat, tot i que té menys gluten i la seva composició és diferent, de manera que el pa resulta més humit i compacte i es conserva fresc més dies. No obstant això, és dificilíssim de treballar i per això estem molt orgullosos de l’esponjositat i suavitat del nostre pa de motlle de sègol. És l’únic del mercat fet amb un 100% de farina de sègol i la seva textura delicada i aroma intensa són ideals per maridar amb melmelada, formatge, paté, alvocat i salmó.
Com està elaborat amb gra sencer, conté tota la fibra i prevé el restrenyiment i recompon el sistema digestiu. A més, el sègol és un gran depuratiu de la sang i manté l’elasticitat dels vasos sanguinis. I també és ric en potassi, calci, magnesi, ferro i vitamines del grup B.
Prepara’t unes torrades de moniato, kale i alvocat!
Pa de motlle de sègol, moniato, kale i alvocat, una...
Pa de fajol, una menja perfecta per acompanyar tant aliments...
El pa de blat de moro és molt digestiu i...