Fruit dels millors ingredients ecològics i un enfornament acurat, el nostre pa de motlle, esponjòs i tendre, és perfecte per preparar sandvitxos, torrades o canapès. A més de blanc i d’integral, també en tenim de sègol, un cereal extraordinàriament nutritiu i saludable.
L’elaborem amb ingredients 100% ecològics i no utilitzem ni conservants ni sucre. A més de farina, la massa porta oli de gira-sol, xarop d’atzavara, llevat fresc, sal, vinagre i lecitina de soja, una emulsió natural que evita l’alteració dels greixos, ja que és un excel·lent antioxidant.
Pa de motlle elaborat al nostre obrador
- Blanc, el de sempre: es fa amb farina de blat, refinada de manera natural sense procediments químics. en tenim de blanc i de blanc amb cereals i llavors, sempre amb crosta i sense.
- Integral, el més complet: igualment amb crosta i sense, conté un 70% de farina integral de blat, cosa que suposa una diferència abismal amb el no ecològic, que se sol fer amb farina blanca, a la qual després afegeixen el segó, una pràctica prohibida per la normativa ecològica. I també tenim pa de motlle integral amb llavors de lli marró i sense crosta.
Novetat! Pa de motlle de sègol

El sègol pertany a la família del blat, tot i que té menys gluten i la seva composició és diferent, de manera que el pa resulta més humit i compacte i es conserva fresc més dies. No obstant això, és dificilíssim de treballar i per això estem molt orgullosos de l’esponjositat i suavitat del nostre pa de motlle de sègol. És
l’únic del mercat fet amb un 100% de farina de sègol i la seva textura delicada i aroma intensa són ideals per maridar amb melmelada, formatge, paté, alvocat i salmó.
Com està elaborat amb gra sencer, conté tota la fibra i
prevé el restrenyiment i recompon el sistema digestiu. A més, el sègol és un gran depuratiu de la sang i manté l’elasticitat dels vasos sanguinis. I també és ric en potassi, calci, magnesi, ferro i vitamines del grup B.
Prepara’t unes
torrades de moniato, kale i alvocat!