Pa de blat de moro ecològic elaborat artesanalment al nostre obrador
El pa de blat de moro té un color, un gust i una textura que el distingeixen de la resta de pans, ja que està elaborat amb una barreja de farines ecològiques de blat de moro i blat.
Gràcies al blat de moro, el seu perfil nutricional és ric en vitamines i antioxidants, mentre que el blat possibilita que la molla sigui lleugera i esponjosa.
Pa de blat de moro ecològic elaborat artesanalment al nostre obrador
Els nostres pans rodons de blat de moro atreuen totes les mirades a causa del seu característic color groc, propi del cereal que li dona nom. El fem amb farines ecològiques de blar de moro i blat, massa mare de cultiu propi, aigua i sal.
La massa mare l’enriqueix, li proporciona una textura excepcional i fa una predigestió, gràcies a la qual els seus nutrients s’absorbeixen millor i protegeixen la flora intestinal.
Cuit en forn de pedra
Aquest tipus de pa necessita una fermentació curta i delicada, després de la qual se sotmet a una cocció lenta, ja que el blat de moro s’enfosqueix ràpidament
Igual que totes les nostres peces, s’elabora artesanalment i es cou en un forn de sola de pedra, que irradia la calor des de baix per afavorir el correcte desenvolupament i creixement de la fogassa dins del forn.
El resultat és un pa de molla esponjosa i crosta cruixent.
Pa de blat de moro ric en vitamines, minerals i antioxidants
Vitamines del grup B (B1, B3 i B9 o àcid fòlic): enforteixen el sistema nerviós i augmenten la resistència davant situacions estressants.
Fòsfor, magnesi i zinc.
Carotens: els antioxidants responsables del seu color groc que combaten els radicals lliures responsables de l’envelliment cel·lular.
Ideal per a nens i esportistes
Aquestes propietats es traslladen en bona part al pa, que presenta un elevat contingut en hidrats de carboni i fibra.
Hidrats de carboni: fan el pa adequat per a nens i esportistes.
Fibra: equilibra les funcions intestinals i redueix el colesterol dolent (LDL).
A més, és molt saciant i evita la sensació de gana entre hores, per la qual cosa és recomanable en les dietes de control de pes.
Perfecte per untar, fer entrepans, sucar en salses…
De gust suau i molt aromàtic, marida perfectament amb aliments dolços, que potencien la dolçor natural del blat de moro i és deliciòs amb:
Melmelada, mel, codonyat
Formatges d’untar i tendres
Cremes de xocolata i fruita seca
Pernil dolç i embotits
Contingut relacionat
Ara a Veritas
El nostre croissant
El nostre croissant s’ha convertit en la peça de brioixeria...
Ara a Veritas
Pa antic: sabor i tradició
Inspirat en els tradicionals pans de muntanya, rústics i consistents,...
Ara a Veritas
Croissant vegà
Totalment apte per als qui segueixen una dieta sense productes...
Ara a Veritas
Pastisseria ecològica elaborada al nostre obrador
Hem començat l'any renovant la nostra gamma de pastisseria 100%...