Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Després de les vacances, organitza el teu rebost perquè et sigui més fàcil tornar a les rutines saludables que t’ajuden a afrontar la nova temporada amb força, ànims i motivació.
Abans de començar a reordenar el rebost i la nevera fes un inventari del que ja tens, revisant les dates de caducitat, i desfés-te de tots aquells productes que no formen part del teu pla d’alimentació saludable. Així mateix, és important separar els aliments en grups, de manera que quan et posis a cuinar tinguis clar què has d’utilitzar per equilibrar els teus plats i no tardis massa a trobar el que estiguis buscant.
A partir del pla setmanal, revisa el que et falta i elabora una llista completa i detallada. També és important apostar per una cistella de la compra sostenible i ecològica, que inclogui aliments de temporada i de proximitat.
Inspira’t amb la nostra col·lecció de menús saludables!
Rebutja els processats, els refinats (pasta blanca, sucre, farines refinades), els greixos hidrogenats, els olis refinats, les begudes ensucrades i gasoses, etc.
Després de comprovar que la temperatura està entre 4 i 6ºC, col·loca els aliments al compartiment adequat: