Ara a Veritas

Obrim un nou supermercat ecològic a Molins de Rei

Seguim fent realitat el nostre compromís amb el producte ecològic i de proximitat, i el 21 de setembre obrim un nou supermercat a Molins de Rei. D’aquesta manera, ja comptem amb tres punts de venda a la comarca, on també tenim botigues a Castelldefels i Esplugues de Llobregat, a més de l’Hospitalet de Llobregat.

Nou supermercat a Molins de Rei - Ara a Veritas

Nou supermercat ecològic a Molins de Rei

La nova botiga de Molins dona feina a 6 persones, la gran majoria procedents del mateix municipi, i està ubicada al centre de la població, al passeig del Terraplè, 29. Ocupa un espai de gairebé 300 metres quadrats i disposarà d’un servei de forn assistit. L’horari d’atenció al públic serà de 9 h a 21 h.

Reafirmem el nostre compromís amb la proximitat

Des de Veritas creiem decididament en un model ecològic, en què tots els productes agrícoles estan cultivats sense adobs ni pesticides de síntesi química. De fet, tota la nostra oferta d’aliments té certificació ecològica, és sostenible i socialment justa.

Nou supermercat a Molins de Rei - Ara a Veritas

Amb el nou supermercat ecológic a Molins de Rei arribem amb una aposta decidida per la proximitat i, per aquest motiu, participem en el projecte Fulla Verda, en què una part de les verdures que s’exposaran diàriament al punt de venda seran prèviament collides a les 7 h del matí per productors de Viladecans, Gavà, Sant Climent o Vilafranca del Penedès.

Vine a la inauguració i aconsegueix un 10% de descompte

Vine del 21 al 23 de setembre i aconsegueix:

  • Un 10% de descompte en compres superiors a 10 euros.

A més, els primers dies d’obertura també hi hauran altres ofertes i promocions, i els visitants podran fer degustacions de productes ecològics a la mateixa botiga així com a la food truck itinerant que tenim previst ubicar el dia de la inauguració i en actes de la Festa Major de Sant Miquel.

Veritas creix un 5% el 2022

L’estrena de la botiga de Molins de Rei arriba en un context en què consolidem el nostre creixement i reafirmem la nostra posició com a líders del mercat ecològic, després de tancar l’any 2022 amb una facturació de més de 113 milions d’euros,  assolint un creixement del 5,1% en comparació amb l’exercici anterior. Aquest creixement està per sobre de l’augment de l’1,2% registrat el 2021. Cal destacar també l’esforç que estem fent de contenció de preus al públic per fer més accessible que mai l’opció ecològica respecte del producte convencional.

Vols llegir més notícies sobre Veritas? Clica aquí.

Contingut relacionat

  • Ara a Veritas

Obrim un nou supermercat a Arenys de Mar

El dijous 6 de juliol inaugurem un nou supermercat a...

  • Ara a Veritas

Obrim un nou supermercat a Sant Joan d’Alacant

El dijous 13 de gener inaugurem un nou supermercat ecològic...

  • Ara a Veritas

Obrim un nou supermercat a Palma

El dijous 16 de desembre inaugurem un nou supermercat a...

  • Ara a Veritas

Reobrim Veritas  Mandri després d’una reforma  integral

El mes de març passat, la botiga Veritas del carrer Mandri va...