Noodles d’arròs amb mongetes tendres, una receta amb reminiscències orientals que resulta una veritable injecció de vitamines i minerals. Sens dubte, un magnífic entrant que també pot ser el plat únic d’un sopar lleuger.
Noodles d’arròs amb mongetes tendres
Ingredients:
Ingredients per a la vinagreta:
Elaboració:
- Hidrata els noodles d’arròs en aigua molt calenta durant 4 minuts.
- Parteix els arbrets de bròcoli per la meitat i talla finament la ceba vermella.
- Escalda el bròcoli, la ceba i les mongetes tendres. Reserva’ls.
- Prepara una vinagreta amb oli d’oliva, melmelada de taronja, tamari, oli de sèsam, llavors de sèsam i coriandre fresc picat.
- Afegeix els noodles a les verdures i amaneix-ho amb la vinagreta.
I, si t’agraden els noodles no et perdis aquestes receptes: noodles amb pollastre i verdures,
noodles pad thai i la tradicional
sopa miso amb noodles.