Entrevistes

Montse Navarro: «Estic molt contenta d’haver aportat el meu granet de sorra a la companyia»

Després de treballar 18 anys a Veritas, la nostra companya Montse Navarro es jubila, amb una gran motxilla de coneixements i d’experiències a l’esquena. Va començar a treballar amb nosaltres l’any 2003 a la botiga de Torrent de l’Olla (Torrent 1). Abans que comenci aquesta nova etapa de la seva vida, hem parlat amb ella perquè ens expliqui com ha viscut tots aquests anys.

Montse Navarro, 18 anys a Veritas - Entrevistas - Veritas

Montse Navarro, 18 anys treballant a Veritas

Quines van ser les teves primeres impressions quan vas començar a treballar a Veritas?

Per mi tot era molt nou. Anteriorment havia treballat en una oficina i la feina que feia era molt diferent. Estava molt motivada per començar a treballar en un supermercat tan diferent com és Veritas.

Per què és diferent?

Perquè tots els productes que hi ha al supermercat són ecològics, és a dir, són productes que beneficien les persones i el planeta.

A més, Veritas no és un supermercat en què entres, agafes el que vols, pagues i marxes, és molt més que això. Des de l’inici, vaig estar en contacte amb el client, explicant-li què és el producte ecològic i acompanyant-lo en tot moment. Això per a mi va ser molt positiu, perquè vaig aprendre molt.

Què has après durant tots aquests anys?

Moltíssimes coses. Sobretot he après sobre el món ecològic. Ara sé apreciar els productes i conec molts aliments que abans no coneixia.

Quina ha estat l’evolució del sector ecològic des dels teus inicis?

Quan jo vaig començar, la botiga Torrent 1 era la quarta que obria Veritas i ara n’hi ha moltíssimes més. Aquest fet reflecteix l’evolució que ha fet el sector ecològic durant tots aquests anys. És un sector que està en expansió i cada vegada hi ha més gent que compra ecològic, perquè es vol cuidar.

Què t’emportes de la teva experiència a Veritas?

Haver conegut tot el món ecològic i, sobretot, haver conegut molt bona gent.

Crec que la gent a Veritas és especial perquè hi ha un tracte més proper. A més, són persones que s’impliquen i treballen per un món millor, i això es nota molt.

També m’agraden molt els projectes que fa la companyia i estic molt contenta d’haver conegut els nostres companys de viatge i la Cuina Veritas. M’emporto tot això.

Vols dir unes paraules de comiat?

Sí. Desitjo a Veritas que li vagi molt bé amb tots els projectes nous que té, ja que trobo que són molt positius per a la societat i el món en què vivim.

Estic molt contenta d’haver aportat el meu granet de sorra a la companyia.

Jo ara començo una nova etapa de la meva vida. Espero que li vagi molt bé a tothom.

Moltes gràcies a tu, Montse, per tota la teva implicació diària i per ajudar-nos a portar l’alimentació ecològica a moltes llars.

Descobreix més entrevistes.

Contingut relacionat

  • Entrevistes

Esther Vivas: «La pagesia té nom de dona, però és un nom invisible»

Esther Vivas és autora de llibres com “Mama desobedient” i...

  • Entrevistes

Odile Fernández: “hi hauria d’haver nutricionistes a totes les unitats d’oncologia”

Odile Fernández, és metge de família. Va tenir un càncer...

  • Entrevistes

Marta Tafalla: «Si canviem ara, ho podem fer cap a una forma de vida millor»

Marta Tafalla analitza la relació entre éssers humans, la resta...