Només a Cataluña i Andorra

Celebra la Pasqua amb les mones ecològiques del nostre obrador

Viu la tradició de la mones de Pasqua amb un toc artesanal i ecològic!


La Mona de Pasqua és una de les tradicions més esperades a Catalunya, un símbol de la celebració i del final de la Quaresma.

El seu origen es vincula al costum d’obsequiar pans dolços i ous decorats, evolucionant amb el temps fins a convertir-se en unes exquisides postres de rebosteria.
A Veritas, mantenim visqui aquesta tradició amb mones ecològiques, artesanals i delicioses, elaborades en el nostre obrador amb ingredients seleccionats per a garantir el millor sabor i la màxima qualitat.


Mona

Xocolata

29,50€

Veure detalls

Descripció
Un clásico que nunca pasa de moda. Destaca por su relleno de ganache de chocolate, de textura cremosa y sabor intenso. Su cobertura de trufa de chocolate le da un acabado aterciopelado y un dulzor equilibrado, perfecto para los más chocolateros.

Ingredients
Nata* (leche), cobertura de chocolate negro* (13%) (pasta de cacao*, azúcar de caña*, manteca de cacao*, emulgente: lecitina de soja*), azúcar de caña*, clara de huevo*, harina de trigo*, yema de huevo*, cobertura de chocolate blanco* (5%) (azúcar de caña*, leche en polvo*, manteca de cacao*, emulgente: lecitina de girasol* y vainilla*), cacao en polvo* (1, 4%), aceite de girasol*, agua. (*) De agricultura ecológica.

Mona

Nata

29,50€

Veure detalls

Descripció
La suavitat de la nata muntada, un plaer per als sentits. Farcida de cremosa nata muntada, cobertura de xocolata blanca i ametlla granillo que li aporta un cruixent irresistible que contrasta a la perfecció amb el seu interior suau i esponjós.

Ingredients
Nata* (llet) (41%), sucre de canya*, clara d’ou*, farina de blat*, rovell d’ou*, cobertura de xocolata negra* (pasta de cacau*, sucre de canya*, mantega de cacau *, emulgent: lecitina de soia), ametlla granillo*, cobertura de xocolata blanca* (sucre de canya*, llet en pols*, mantega de cacau *, emulgent: lecitina de gira-sol* i vainilla) i aigua. () D’agricultura ecològica.

Mona

Avellana

29,50€

Veure detalls

Descripció
Si ets amant de la fruita seca, aquesta és la teva mona ideal. Elaborada amb un delicat bescuit de cacau, el seu interior està farciment d’una ganache d’avellana cremosa, que aporta una textura sedosa i un sabor inconfusible. La seva cobertura de xocolata blanca li dona un toc llaminer i harmònic, fent de cada mos una combinació equilibrada entre la dolçor de la xocolata i la intensitat de l’avellana.

Ingredients
Bescuit de cacau* (ous*, xocolata negra* – pasta de cacau*, sucre de canya*, mantega de cacau* i emulgent: lecitina de soia* -, mantega* (llet), sucre glacé* i farina de blat), ganache d’avellana* (nata* (llet), xocolata blanca* – sucre de canya*, mantega de cacau*, llet sencera en pols* i emulgent: lecitina de soia* -, avellanes* (4, 7%), mel*, aigua i gelatina), xocolata blanca* (sucre de canya*, mantega de cacau*, llet sencera en pols* i emulgent: lecitina de soia) i xocolata negra* (pasta de cacau*, sucre de canya*, mantega de cacau* i emulsificante: lecitina de soia). () D’agricultura ecològica.

Mona

Rovell

29,50€

Veure detalls

Descripció
Un clàssic que mai passa de moda. La nostra mona de gemma està elaborada amb un bescuit tradicional esponjós, farcit d’una fina capa de crema suau i delicada. La seva característica cobertura de rovell d’ou cremat i ametlla granillo li dona un acabat caramel·litzat i un toc cruixent que recorda a les receptes de sempre.

Ingredients
Bescuit* (clara d’ou*, sucre de canya*, farina de blat* i rovell d’ou), Mussolina* (llet*, mantega* (llet), sucre de canya*, rovell d’ou* i midó de blat de moro), Gemma* (ou* i sucre de canya), Xocolata negra* (pasta de cacau*, sucre de canya*, mantega de cacau*, lecitina de soia), Almívar* (sucre de canya* i aigua), Xocolata blanca* (sucre de canya*, llet en pols*, mantega de cacau*, emulgent* (lecitina de gira-sol) i vainilla), Ametlla granillo* () D’agricultura ecològica.

Selecció autèntica


Descobreix la nostra varietat de mones de Pasqua. Oferim una acurada selecció de sabors per a satisfer a tots els gustos:, des de la suavitat de la nata fins a la riquesa de la xocolata. Amb un enfocament en la qualitat i la puresa, les nostres mones de Pasqua et conviden a gaudir d’una experiència deliciosa i autèntica en cada sabor. Amb base de tendre i esponjós bescuit, podràs triar entre 4 sabors: xocolata, nata, avellana i rovell d’ou.

Artesania ecològica en cada detall


Cada mona de Pasqua de Veritas és una peça única. Elaborades en el nostre obrador central, totes contenen més del 95% de ingredients ecològics, sin OMG ni residuos de pesticidas o fertilizantes químicos, garantint la màxima qualitat i un sabor únic per al gaudi de tota la família.

La tradició que uneix a la família


Cadascuna de les nostres mones està decorada amb tres deliciosos ous de xocolata (blanc, negre i amb llet) i una adorable figura de pollet. Elaborades amb molt d’amor i dedicació, les nostres mones són ideals per a gaudir d’un dolç moment en família i celebrar junts l’arribada de la Pasqua.