Consells

Migranyes? És clar que es poden curar

Sabies que les migranyes, la pell seca, els èczemes, les al·lèrgies, els dolors premenstruals, la pressió baixa i els dolors musculars crònics són la conseqüència d’un mateix problema? Xevi Verdaguer diu que són provocats per un mal metabolisme de la histamina.

Migranyes? És clar que es poden curar - Consells - Veritas

Concentra’t en eliminar la histamina del teu organisme per deixar les migranyes i els problemes crònics enrere. Les taronges, els kiwis, els lactis i formatges, els tomàquets, els espinacs, la xocolata i el peix blau són aliments rics en histamina.

Per contra, et recomana incloure a la teva dieta aliments rics en vitamina B9, B12, betaïna i magnesi.

  • Vitamina B9 o àcid fòlic: llegums com els azukis, els pèsols o les faves; verdures com el bròquil, l’api, els espàrrecs o la remolatxa; i fruites com el mango o l’alvocat.
  • Vitamina B12: peix blanc, carns blanques, llegums i shiitakes.
  • Betaïna: remolatxa i bròquil
  • Magnesi: coriandre, garrofa, arròs integral, panses, llinet, pèsols, api o mongeta tendra.

Per analitzar la capacitat de metabolitzar la histamina s’ha de realitzar una anàlisi individual d’enzims específics (DAO i HNMT). A més, és recomanable que hi hagi un control per part d’un professional especialitzat per valorar altres factors que intervenen en l’eliminació correcta de la histamina, a part de la dieta i aquests dos enzims.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!