- Menus
Amanida mediterrània
Amanida mediterrània, un entrant lleuger i refrescant amb el búrgul...
- Menus
Pollastre arrebossat amb farina de cigrons i espècies
Molt tendra i saborosa, la carn de pollastre ecològic és...
- Menus
Amanida caprese vegana
Prepara la clàssica amanida caprese, però en versió vegana. Per...
- Menus
Truita de verdures – FastGood
Truita de verdures! Recepta preparada pel reconegut xef Sergi de...
- Menus
Sandvitx de llegums i tàperes amb salsa de iogurt
Aquest gustós i nutritiu sandvitx de llegums és ideal per...
- Menus
Zoodles de carbassó amb ajoblanco d’anacards
Zoodles de carbassó, uns divertits espaguetis vegetals que et permeten...
- Menus
Pasta de llenties amb espinacs i dàtils
Pasta de llenties amb espinacs i dàtils, una font d'hidrats...
- Menus
Ous farcits
Ous farcits, típics de la gastronomia mediterrània, agraden a tothom...
- Menus
Quiche d’espinacs
Quiche d'espinacs, deliciosa elaboració d'origen francès que accepta qualsevol ingredient....
- Menus
Gaspatxo de préssec
Gaspatxo de préssec per aquests últims dies d'estiu! El color...
- Menus
Pizza amb bròquil i nous
Pizza amb bròquil i nous, una recepta fàcil i divertida...
- Menus
Coffee banana bread
El coffee banana bread és un pa de pessic molt...
- Menus
Galetes raw
Galetes raw, energètiques, sanes, saciants i, per descomptat, delicioses. Una...
- Menus
Trufes d’avellana i cacau
Trufes d'avellana i cacau, una deliciosa variació de les clàssiques...
- Menus
Natilles de cireres
Natilles de cireres, unes delicioses postres de temporada que resulten...
- Menus
Gelat de fruites vermelles amb llet de coco
Aquest gelat de fruites vermelles amb llet de coco casolà...