Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Vermelles i molt saboroses, les maduixes són perfectes per elaborar deliciosos plats dolços, encara que també poden formar part de receptes salades. A Veritas recomanem menjar-les sempre ecològiques.
Estem en plena temporada de la maduixa, una fruita dolça, refrescant i antioxidant que és una autèntica delícia per si sola.
Flor de Doñana és el proveïdor principal de maduixes i fruites vermelles de Veritas. L’empresa se situa al Parc Natural de Doñana i des de l’any 2018 tenen el certificat BCorp com una de les empreses més bones pel món i pel planeta.
Tot i que la millor recomanació sempre és menjar qualsevol tipus de fruita sencera i sense edulcorar, les maduixes es fan servir molt a la cuina perquè són molt versàtils per a tota mena d’elaboracions. Amb maduixes pots elaborar lactis, gelats, pastissos, salses, melmelades i batuts, entre molts d’altres. Nosaltres et recomanem que les afegeixis en amanides, combinades amb iogurt, quefir o altres versions vegetals. També les pots consumir soles, ja que, en ser crues, n’aprofitaràs tota la fibra i les vitamines.
La diferencia entre maduixa i maduixot és que les maduixes són més petites i el color de la seva polpa és més blanquinós. Les salvatges només es troben a la primavera. En canvi, els maduixots són grans, més vermells i, quan estan en el seu punt òptim de maduració, més dolços, a més en podem trobar gairebé tot l’any. Per aquest motiu, des de mitjans de gener fins al juliol, trobaràs a les nostres botigues els maduixots de Huelva; i de juny a octubre els trobaràs de Segòvia.
Si tens maduixots a casa i alguns comencen a estar...
La pell és l’òrgan més gran del cos, i per...
Maduixes, gerds i nabius! Les fruites vermelles Flor de Doñana...
Els maduixots són més grossos, més vermells i de gust...