La Cuina
Des de l’any 2010 Veritas treballava en un nou projecte, un nou repte que reforcés el compromís de l’empresa cap a diversos àmbits, i que és una realitat des de 2013. 
El projecte Cuina Veritas és un compromís amb el medi ambient: l’objectiu és eliminar els residus orgànics que es generen a les nostres botigues, aliments que són aptes per al consum però la venda dels quals és difícil, i que ens ofereixen l’oportunitat de tornar a la cuina de reaprofitament. 
 Aquella cuina d’abans que no malbaratava cap aliment i el reutilitzava en una nova recepta creativa, saborosa i nutritiva. Cuina Veritas forma part de la política d’innovació de l’empresa, i és un espai on crear i desenvolupar noves maneres i formes d’ús per a tots aquells aliments que mantenen el seu valor nutricional, sabor i propietats, elaborant una nova gamma de productes d’alt valor afegit per al consum. 
I és un compromís amb la societat, ja que un alt percentatge dels nous llocs de treball s’ocuparan amb persones amb discapacitat física, en col·laboració amb un centre especial de treball amb més de disset anys d’experiència en la inserció laboral i social de persones amb discapacitat física, psíquica, mental o sensorial.