Consells

Guia de begudes per a l’estiu

Descobreix les alternatives ecològiques per hidratar-te amb la guia de begudes per a l’estiu que et proposem. Cada dia són més àmplies i la seva qualitat, gust i diversitat ens ajuden a ingerir fàcilment els dos litres de líquid que els especialistes recomanen beure cada dia.

Guia de begudes per a l’estiu

Especials i funcionals

  • Aigua de bedoll i gingebre: utilitza la saba de bedoll per eliminar l’excés de líquids, prevenir o reduir la cel·lulitis i afavorir el funcionament dels ronyons.
  • Suc de gingebre i de cúrcuma: dos sucs premsats en fred (així mantenen intactes els seus beneficis i sabor) afegits a una infusió d’hibisc, que alleuja els trastorns digestius i musculars.

Fermentades i digestives

  • Kombutxa: s’elabora amb te, aigua i sucre. Després d’uns dies fermentant amb el fong del kombutxa, la beguda comença a tenir acidesa i efervescència. En una segona fermentació s’hi afegeixen sucs ecològics i s’obté un refresc de bombolla natural amb poder probiòtic, que incrementa les defenses. Descobreix per què el kombutxa de magrana és imprescindible a l’estiu.
  • Quefir d’aigua: té propietats prebiòtiques i no necessita més endolcidors que els dàtils o una infusió de menta o hibisc.
  • Sucs de verdures: fermentats amb lactobacils, tenen efecte alcalinitzant i regeneren la flora intestinal i milloren la salut del fetge.
  • Suc d’àloe, d’àloe amb llimona i d’àloe amb magrana: normalitzen la digestió, calmen l’acidesa i eliminen toxines.

Energètiques i isotòniques

  • Matcha energy: s’elabora a partir del te en pols matxa, un reconegut antioxidant antiinflamatori, desintoxicant i revitalitzant.
  • Aigua de coco: només conté l’aigua pròpia del coco i ocasionalment vitamina C.
  • Aigües de coco amb efecte detox i antioxidant: introdueixen superaliments, com kale i espirulina, atzerola o pastanaga i taronja.

Refrescos amb bombolles

Les novetats sorprenen pel seus ingredients, com el 60% de suc en el refresc de poma o el 94% de suc en el de nabius o groselles.

Tes refrescants!

Ja sigui verd, negre o kukitxa, el te apaivaga la set de manera natural i té propietats antioxidants, alcalinitzants i estimulants. En tenim d’elaborats amb el mínim d’ingredients, sense sucre i amb el punt de dolç perfecte del concentrat de raïm.

Descobreix les propietats de les alternatives als refrescos.

Contingut relacionat

  • Consells

Refrescos al natural

Refrescos al natural per soportar les altes temperatures de l'estiu que...