Els dies més calorosos de l’any ve de gust menjar aliments refrescants i ben gustosos. Per això, tot i que podem trobar-ne durant tot l’any a la secció de congelats dels supermercats, els gelats són un dels aliments més consumits durant l’estiu.
Gelats ecològics per assaborir i gaudir a l’estiu
A les nostres botigues trobaràs una considerable varietat de gelats de marca pròpia i d’altres proveïdors, en diferents formats, com polos o terrines, i de diferents gustos, com xocolata, nata, torró o de fruites, entre d’altres. Siguin amb base làctia o vegans, tenim tota mena de gelats per poder cobrir tots els gustos i preferències dels nostres clients.
En aquest sentit, els gelats ecològics, igual que la resta dels productes elaborats, es fabriquen, pel cap baix, amb el 95% dels ingredients d’origen ecològic i no contenen substàncies transgèniques ni restes de pesticides ni fertilitzants de síntesi química. A més a més, l’ús d’additius permès és molt limitat.
En terrina: l’opció més versàtil
La terrina és la manera més còmoda de consumir gelats, ja que ens permet menjar-los directament o separar-ne porcions i combinar-los amb postres, batuts i iogurts, entre moltes altres possibilitats.
A Veritas t’oferim els nostres sorbets de marca pròpia, elaborats sense lactis a base de crema de coco o directament amb fruita. Pots triar entre gustos com ara llet de coco —sol o amb cacau—, llimona o gerd, en un format individual de 110 ml o en un de familiar de 500 ml.
D’altra banda, si t’estimes més una opció més cremosa, pots optar per gelats amb base de llet fresca i gust de xocolata, vainilla, torró, cookies, caramel o festucs.
Polos: cruixents i saborosos
El polo és el gelat perfecte per emportar-se i consumir a la platja, la piscina o la terrassa d’un bar. També en podem prendre a casa com a postres refrescants o en un format mini per satisfer els petits antulls de l’estiu.
Als nostres supermercats, podràs optar per polos vegans a base de beguda d’arròs o de coco, amb cacau o sense, supercremosos i recoberts per una fina i cruixent capa de xocolata. Tot i que si t’estimes més el polo tradicional, també hi trobaràs el típic ametllat.
Si busques alguna cosa més fresca, tenim dues opcions a base de fruites: el polo de gerd i el de mango, elaborats artesanalment a base de fruita fresca d’origen nacional.
Amb galeta: un mos refrescant
Per als amants de les galetes, disposem d’un gelat vegetal tipus sandvitx farcit amb dos gustos, crema de coco i xocolata, embolcallat en dues delicioses i cruixents galetes allargades, les quals no només en faciliten el consum, sinó que hi aporten un extra de sabor i textura.
No oblidis que, t’agradi el que t’agradi, la millor opció és triar gelats elaborats amb ingredients ecològics! Estaran lliures de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química, no contindran ingredients transgènics i l’ús d’additius serà molt limitat en comparació amb els no ecològics.
L’açaí és una petita baia de color morat, originària de l’Amazones i produïda majoritàriament al Brasil, molt rica en nutrients i, sobretot, en antioxidants. Es fa servir molt per preparar bowls i és un deliciós esmorzar, berenar o postres que combina la polpa d’aquesta fruita amb muslis, fruita seca i altres fruites. La versió congelada et dona l’opció de preparar-te un sorbet refrescant i afegir-lo al teu bowl o menjar-te’l sol amb altres fruites o cremes de fruita seca.
Troba tota la varietat de gelats a les nostres botigues Veritas.
Contingut relacionat
Diccionari d'aliments
Gelat d’açaí amb préssec
Els gelats de fruita no fallen mai com a postres...
Diccionari d'aliments
Gelat de fruites vermelles amb llet de coco
Aquest gelat de fruites vermelles amb llet de coco casolà...
Diccionari d'aliments
Begudes refrescants per combatre la calor
Gaudeix del bon temps amb begudes refrescants, ecològiques i saludables!...
Diccionari d'aliments
Albercocs, el sabor dolç de l’estiu
Els albercocs ens transmeten l’arribada de la calor, el bon...