Llegir etiquetes

L’etiqueta d’uns fideus thai d’arròs ecològics

Hem comparat l’etiqueta d’uns fideus d’arròs thai ecològics amb la d’uns no ecològics. Descobreix els resultats!

L'etiqueta d'uns fideus thai d'arròs ecològic - Veritas

Cada vegada són més els que es rendeixen davant els encants de la cuina asiàtica i decideixen afegir-la a les seves receptes del dia a dia.

Un dels productes estrella, per la seva rapidessa i versatilitat a la cuina, són els fideus d’arròs: una opció deliciosa per condimentar una sopa de miso o un saltat de verdures.

A causa de la seva popularitat, és important que en l’etiqueta només trobem els ingredients essencials, sense afegits. Hem comparat l’etiqueta dels fideus d’arròs thai ecològics Terra Sana amb l’etiqueta dels no ecològics referents del mercat, i n’hem obtingut els resultats següents.

L’etiqueta d’uns fideus thai d’arròs ecològics

A Terra Sana només fan servir ingredients ecològics de primera qualitat per elaborar tota la seva gamma de fideus japonesos.

En el cas dels fideus d’arros thai, només han utilitzat farina d’arròs blanc ecològic i aigua. Amb aquesta mescla, obtenen uns fideus d’aspecte fi i de textura consistent, certificats sense gluten.

L'etiqueta d'uns fideus thai d'arròs ecològics - Veritas

L’etiqueta d’uns fideus thai d’arròs no ecològics

Per contra, en els fideus no ecològics observem més ingredients pensats per potenciar la textura i la conservació del producte.

L'etiqueta d'uns fideus thai d'arròs no ecològics - Veritas

És el cas de l’espessidor E-1404 o la carboximetilcel·lulosa E466, tots dos additius que s’utilitzen per afegir consistència al producte, o la lecitina de soja E-322, que fa la funció d’emulsionant.

Contingut relacionat

  • Llegir etiquetes

L’etiqueta d’unes crispetes ecològiques

Hem comparat l'etiqueta d'unes crispetes de blat de moro ecològiques...