Fideus japonesos amb tempeh i verdures, una recepta senzilla que combina els nutrients de les verdures amb l’atractiu sabor de la salsa de soja. La foodblogger Alina, de Green Mama, et recomana gaudir d’aquest plat amb palillos xinesos.
Talla el carbassó i el pebrot a tires llargues i reserva.
Ratlla l’all i el gingebre i reserva.
Marca el temphe a la planxa per tots dos costats i trocéalo en tires. Reserva.
Cuina els noodles seguint les indicacions de l’envàs. Quan estiguin fets, passa’ls per aigua freda i escorre’ls bé.
Aboca en un bol la salsa de soja, el xarop d’atzavara, l’oli de sèsam, el vinagre d’arròs, les llavors de sèsam, l’all i el gingebre. Barreja bé tots els ingredients.
Salta el carbassó i el pebrot vermell.
Col·loca els noodles en un bol gran, aboca-hi l’amaniment i afegeix les verdures saltejades, el tempe, els brots d’espinacs i les llavors de sèsam.