FAQS – Targeta regal

Preguntes freqüents

Targeta Regal Veritas - Preguntes freqüents - Veritas

A continuación trobaràs les preguntes freqüents que pots tenir sobre la Targeta Regal de Veritas:

Com puc aconseguir la Targeta Regal Veritas?

A qualsevol botiga Veritas o Ecorganic & Veritas (aquí) pots aconseguir-ne una. Vine a la nostra secció de caixa i sol·licita-la. Indica la quantitat de compra ecològica a Veritas que vols regalar als teus familiars o amics.

Puc aconseguir-la a la botiga online de Veritas?

Ara com ara no està disponible a la nostra botiga online. Aviat hi estarà.

Una vegada l’hagi regalat, on i com la poden utilitzar?

Els teus familiars o amics poden utilitzar-la tantes vegades com vulguin fins a esgotar-ne el saldo a qualsevol botiga Veritas (aquí). Cada compra que facin s’anirà descomptat del saldo que vas carregar.

Quan caduca el saldo de la targeta?

Mai. Sempre estarà disponible el saldo romanent a la targeta. De tota manera, com que és una targeta feta amb paper de llavors, et recomanem que l’esgotis durant els sis mesos següents a la seva compra inicial.

Com puc verificar el meu saldo?

Només has d’anar a una botiga Veritas i sol·licitar-ho a la caixa.

Què passa amb l’IVA?

En el moment de comprar-la no repercutirem l’IVA. Per tant, l’import carregat serà exactament el que vulguis. En el moment de pagament amb la targeta, repercutirem l’IVA corresponent a cada producte, com amb qualsevol altre mètode de pagament.

Què faig si perdo, em roben o es deteriora la targeta?

És important que la custodiïs i la cuidis. Com que és anònima, no podrà ser reemplaçada en cas de robatori, pèrdua, extraviament o deteriorament.

Es pot utilitzar una targeta regal per comprar una altra targeta regal ?

No pots utilitzar una targeta regal per comprar una altra targeta regal.

S’apliquen descomptes en comprar una Targeta Regal Veritas?

No. Els descomptes només seran aplicables quan la utilitzis per pagar la compra, com amb qualsevol altre mètode de pagament.

Es poden utilitzar targetes regal en una compra en què tinc ofertes o descomptes?

Sí, els descomptes, cupons o ofertes són aplicables en el moment de pagar amb elles. La teva targeta és com una forma més de pagament.

Quina quantitat puc carregar en comprar-la?

Pots carregar la quantitat que vulguis fins a un màxim de 300 €. Si necessites carregar més quantitat, sol·licita una targeta addicional.

Puc sol·licitar-ne la devolució?

La Targeta Regal VERITAS comprada a qualsevol de les botigues VERITAS la podràs retornar en el termini màxim d’UN MES des de la data de compra. L’import pagat per ella es retornarà en la mateixa manera en què vas pagar i serà imprescindible que presentis el tiquet original de compra i, si escau, la targeta de pagament i el resguard de l’operació. L’import d’aquesta haurà de coincidir amb el del tiquet per poder procedir a la devolució

Puc sol·licitar una devolució d’un producte pagat amb la Targeta Regal Veritas?

Sí. Els productes adquirits amb la Targeta Regal VERITAS estan subjectes a la mateixa política de canvis i devolucions que la resta dels productes comprats en aquestes botigues. La devolució es carregarà a la mateixa targeta regal.

Sóc del Club Veritas, les meves compres amb la Targeta Regal Veritas acumulen ECOS?

Quan adquireixis la Targeta Regal Veritas no acumulis ECOS, ja que no hi ha productes a la teva compra. Per contra, en pagar amb la Targeta Regal Veritas si pertanys Club Veritas pots acumular els teus ECOS corresponents.

Què faig amb la targeta una vegada esgotada?

No pots recarregar una targeta de regal esgotada. Cap problema! Sol·licita’n una de nova.