Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Hem comparat l’etiqueta d’unes crispetes de blat de moro ecològiques amb la d’unes no ecològiques. Descobreix els resultats!
Amb la baixada de temperatures, ens ve molt més de gust quedar-nos a casa i poder gaudir del típic pla de tarda amb pel·lícula, manta i crispetes. Aquestes són l’snack perfecte per crear l’experiència del cinema des de la saleta de casa.
Tot i així, és molt important fixar-nos en els seus ingredients i evitar opcions ultraprocessades. Hem analitzat l’etiqueta de les crispetes de blat de moro ecològiques d’Añavieja amb l’etiqueta d’unes no ecològiques.
La primer gran diferència és la longitud de l’etiqueta d’ingredients. En el cas de les crispetes Añavieja, únicament trobem l’ingredient principal, el blat de moro ecològic, acompanyat en menys quantitat d’oli d’oliva verge extra (una font de greixos saludables) amb un pessic de sal.
Per contra, en l’opció no ecològica trobem, a més del blar de moro, una gran quanitat d’additius, que acaben transformant l’etiqueta original en un producte ultraprocessat.