Ara a Veritas

La nova oferta de plats per emportar de la Cuina Veritas

Tasta la nova ensalada russa feta amb ingredients ecològics i com a casa.

Ensalada russa de la Cuina Veritas


L’ensalada russa de la Cuina Veritas

A la Cuina Veritas estem d’estrenes! D’una banda, hem incorporat noves receptes perquè puguis gaudir dels plats més saborosos i saludables. D’aquesta manera, a la nostra oferta de menjar preparat podràs trobar com a novetat la nostra ensalada russa. Feta com a casa, la nova ensalada russa és l’opció idònia per menjar aquest estiu. A més, com a totes les referències de la Cuina Veritas, tots els ingredients són ecològics.

Noves receptes reformulades

D’altra banda, hem reformulat algunes de les receptes que ja oferíem per millorar la qualitat dels plats i hem incorporat el nou arròs basmati amb verdures. A més, també hem sumat a l’oferta de totes les nostres botigues el plat de seitan amb ametlles, ja que era fins ara només es distribuïa als supermercats amb opció take away.

Nous envasos sostenibles de la Cuina Veritas

Finalment, una altra novetat és que recentment hem canviat les safates de plàstic on envasàvem el menjar i les hem substituïdes per unes altres fetes de polpa de cel·lulosa de fusta per fer-les sostenibles i reduir el nostre impacte mediambiental.

La Cuina Veritas

La Cuina Veritas és la nostra oferta de menús i plats preparats que viu de l’esperit de la cuina d’abans, la que no malbaratava cap aliment, sinó que l’aprofitava per a una nova recepta creativa, saborosa i nutritiva. Totes les receptes les cuinem cada dia perquè puguis gaudir d’una opció saludable a punt per menjar.

Vine a les nostres botigues i tasta els nous plats de la Cuina Veritas! També els pots demanar a la nostra botiga online!