Els nostres productes
A Veritas treballem per oferir als nostres clients el millor producte al més aviat possible i al millor preu. I ho fem comprometent-nos amb tots els agents que formen part de la cadena de valor, des de l’agricultor fins al consumidor, convençuts que el futur passa pel desenvolupament rendible de tot el sector. 
Avui el nostre assortiment inclou 4.500 productes diferents, amb certificació de producció ecològica. D’aquests, 400 són productes de marca pròpia, Veritas, seleccionats entre els millors que pot oferir el mercat, per segellar-los amb el nostre compromís de qualitat i comercialitzar-los al millor preu. 
En aquest sentit, disposem d’un equip de compradors que busquen permanentment nous productes al millor preu i amb la màxima qualitat per respondre a les necessitats i demandes dels nostres clients. 
I si no és al mercat, a Veritas desenvolupem el producte, com el pa. Elaborem el pa al nostre propi obrador. Cada nit es fa de forma artesanal, a mà, peça a peça, el pa que es posarà a la venda al matí següent a les nostres fleques. I no es tracta només d’un pa més saborós, sinó que a més és un pa més saludable, elaborat amb farina ecològica i massa mare, en un procés de doble fermentació, i amb un repòs de fins a 12 hores per fer una barra de pa artesana de 280g.