
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas

A les nostres botigues trobaràs diferents varietats de patates, ecològiques, a granel i procedents de Granada.
Les patates ecològiques són lliures de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química. A més a més, contenen menys aigua i més matèria seca que les no ecològiques.
Quant a micronutrients, la patata ecològica aporta un 41% més de potassi i un 185% més de magnesi, minerals que intervenen en la contracció i la relaxació muscular i l’estat d’ànim; així mateix, també aporta un 104% més de polifenols.2
En contenir menys aigua, la patata ecològica és de més bon fregir. Com que s’ha d’eliminar menys aigua durant la cocció, cal esmerçar menys temps i menys energia a coure-la.2

La patata és un dels aliments més versàtils a la cuina i més consumits arreu del món. Per això, et proposem que no et quedis en els plats més clàssics i que les prenguis farcides, gratinades, en amanides o com a base per a masses o croquetes.
1Guia d’aliments i begudes. Fundació Espanyola de la Nutrició.
2Raigón Jiménez, M. Dolores (2020). Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato. (p. 530-534. València, Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica.

A les nostres botigues trobaràs peres ecològiques procedents dels camps de Pomona Fruits, un dels nostres Companys de Viatge, ubicats a Lleida. A més a més, aquest proveïdor compta amb la certificació Demeter, que verifica que els productes s’han conreat amb condicions d’agricultura biodinàmica.
Les peres d’origen ecològic són lliures de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química i per conrear-les s’utilitzen pràctiques que fomenten el manteniment de la biodiversitat.2
A més a més, els pesticides químics s’acumulen principalment a la pell de les fruites i les verdures, per la qual cosa, si la consumeixes amb la pela, és especialment interessant que la triïs procedent de conreus ecològics.

Més enllà de prendre-la fresca, la pera és una excel·lent opció per gaudir-la cuinada, sigui al forn, sola o farcida amb fruita seca i espècies, en compota o escaldada, acompanyada de vi negre o suc de fruites i servida com a postres.
1Guia d’aliments i begudes. Fundació Espanyola de la Nutrició.
2Raigón Jiménez, M. Dolores (2020). Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato. (p. 417-454). València, Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica.
Amb l’arribada de la tardor, baixen les temperatures, minven les...
A Veritas creiem que cada aliment compta. Per això, el...
Durant dècades, s’ha promogut el consum de fruites i verdures...
Si el teu objectiu és reduir la inflamació i millorar...