
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
A les nostres botigues trobaràs taronges de suc ecològiques, a granel i en malles de 3 kg, i procedents d’Andalusia i Catalunya, segons la disponibilitat dels nostres proveïdors.
Les taronges procedents de conreus ecològics són lliures de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química i, a més a més, les pràctiques dutes a terme per produir-les afavoreixen el manteniment de la biodiversitat.
Alhora, les taronges ecològiques són més dolces i sucoses que les no ecològiques, ja que contenen menys aigua i més matèria seca i una escorça més fina i més quantitat de polpa.2 Pel que fa als nutrients, aporten un 15% més de vitamina C, un 25% més de minerals i més d’un 25% més d’olis essencials.
Tot i que s’acostuma a utilitzar per prendre directament en esmorzars o berenars, el suc de taronja és ideal per preparar bescuits i postres o un pollastre rostit amb salsa de taronja, barrejant el suc amb mel i oli i fent-lo servir per amanir la carn mentre es rosteix.
Fonts
1Guía de alimentos y bebidas. Fundació Espanyola de la Nutrició.
2 Raigón Jiménez, Ma Dolores (2020). Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato. (p. 431-439). València, Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica.

A les nostres botigues trobaràs safates amb 2 unitats de cabdells procedents de conreus ecològics de la regió de Múrcia.
Els cabdells de conreu ecològic són lliures d’OMG i de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química i la seva producció afavoreix el manteniment de la biodiversitat, ja que no s’exhaureixen els nutrients del sòl a causa d’una explotació intensiva.
A més a més, segons estudis realitzats per la Dra. Ma Dolores Raigón al seu llibre Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato, els cabdells ecològics aporten més fibra, polifenols (compostos antioxidants) i minerals totals en comparació amb els de cultiu no ecològic.
Són perfectes per farcir amb multitud d’opcions i prendre com a primer plat o com a sopar lleuger en forma de barqueta; una opció deliciosa i nutritiva pot ser tonyina, alvocat i ceba amb una culleradeta de maionesa o hummus de remolatxa amb llavors de sèsam.
Fonts:
1 Guía de alimentos y bebidas. Fundació Espanyola de la Nutrició.
2 Raigón Jiménez, Ma Dolores (2020). Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato. (p. 505-510). València, Societat Espanyola d’Agricultura Ecològica.

Incorporem un nou producte amb ànima: el primer oli ecològic...
A.Vogel, amb seu a Roggwil (Berna, Suïssa), distribueix complements alimentaris,...
Durant anys, baixar el colesterol era eliminar embotits, evitar l’ou...
Temps d’elaboració: 35 minDificultat: fàcilRacions: 2 Ingredients: 1 seitan fresc...