Consells

Descobreix què diuen les celles de la teva personalitat

Descobreix què diuen les celles de la teva personalitat segons el diagnòstic oriental. Les celles són molt expressives i mostren la naturalesa interior de les persones; tant de fortalesa física com de la personalitat. T’expliquem quines són les seves característiques principals i com pots servir-te dels trets per millorar la teva salut i benestar. Descobreix què diuen les celles de la teva personalitat - Veritas En general, l’espai entre les celles sobre el pont del nas és d’aproximadament dos dits d’ample. Aquest tipus de celles és signe de constitució equilibrada, i les persones amb aquesta característica troben fàcilment la manera d’estar en calma.
 • Molt juntes: quan les celles s’ajunten molt sobre el nas o sembla com si fossin una sola cella mostren una constitució yang. Solen ser típiques de persones decidides, emprenedores, ambicioses, amb empenta i capaços de concentrar-se en un sol objectiu i treballar incansablement per aconseguir-ho.
 • Molt separades: si la distància que les separa és superior a dos dits és indicatiu d’una actitud yin. Les persones de celles separades tenen una visió àmplia de la vida, són curioses, sensuals, desitgen experimentar moltes coses i se senten atretes per les arts, l’escriptura i el periodisme. Necessiten una professió associada al canvi i fan millor els treballs de durada limitada, en lloc del laboriós dia a dia que solen exigir els negocis.
Durant segles els sanadors orientals les relacionaven amb l’aparell digestiu i asseguraven que, si els intestins eren naturalment forts, tot l’organisme ho era.
 • Gruix: indistintament de la seva forma, les celles gruixudes són un senyal de bona salut, mentre que les poc poblades o primes suggereixen que l’individu ha de cuidar-se, evitar els excessos alimentaris, mantenir un horari regular, fer exercici habitualment i descansar de forma adequada .

Descobreix què diuen les celles de la teva personalitat

La forma i l’orientació de les celles són les encarregades de donar pistes sobre el caràcter i la personalitat.
 • Amb forma de muntanya: suggereixen una constitució yin i s’associen a un temperament dolç i poc ambiciós. Solen pertànyer a caràcters pacificadors sempre en la recerca de l’harmonia i gens amics de les baralles.
 • Inclinades cap al nas: estan relacionades amb una identitat agressiva, ambiciosa, lluitadora, tenaç i desafiant.
 • Rectes: van lligades a l’equilibri, l’estabilitat i la tranquil·litat.
 • Aixecades: naturaleses lluitadores i ambicioses, però amb un costat dolç i poètic. Són persones que durant la primera part de la seva vida han de lluitar per aconseguir els seus objectius, però finalment arriben a un punt d’estabilitat i estan en pau.
 • Desordenades: vol dir que la persona té dificultats per mantenir-se en un camí determinat. Li costa decidir-se i dubte abans de comprometre.
 • Llargues: tradicionalment, les que són llargues i cauen en la mateixa direcció es consideren signe d’una vida llarga i feliç. Aquestes celles formen un arc suau (pugen des del nas i cauen cap als costats) i tenen un gruix constant en tota la seva extensió. S’associen amb temperaments relaxats i considerats.

Contingut relacionat

 • Consells

El teu rostre parla de tu

El refranyer no s'equivoca: la cara és el mirall de...

 • Consells

L’estat d’ànim i els aliments

La relació entre el nostre estat d'ànim i els aliments...