Cúrcuma latte, una beguda de color groc intens a base de cúrcuma, que reforça el sistema immunitari i tempera l’organisme. Ara que fa fred és ideal per prendre per esmorzar o a mitja tarda.
La cúrcuma és una espècia aromàtica que destaca per tenir un gran poder antiinflamatori que li concedeix la seva concentració en curcumina. El pebre ajudarà a millorar la seva absorció.
Cúrcuma latte
Ingredients:
- 1 tassa de la beguda vegetal que vulguis
- 1/2 cullerada petita de cúrcuma mòlta
- 1 volta de pebre negre acabat de moldre
- 2 dàtils sense pinyol
- 2 rodanxes gruixudes de poma
- Canyella mòlta
- Oli d’oliva verge o de coco
Pots trobar tots els productes d’aquesta recepta a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Posa a la gerra de la batedora la beguda vegetal, la cúrcuma mòlta, el pebre i els dàtils. Tritura-ho molt bé i escalfa la mescla en un cassó.
- Mentrestant, fes un forat al centre de les rodanxes de poma. L’objectiu és aconseguir l’efecte rosquilla, tot i que pots deixar-les senceres si ho prefereixes.
- empolvora les rodanxes amb canyella i rosteix-les en una planxa ben calenta untada amb una mica d’oli d’oliva o de coco.
Gaudeix de la nostra col·lecció de receptes fàcils!