Fàcils

Barretes de fruita seca

Barretes de fruita seca, una recepta perfecta per preparar en família. D’elaboració fàcil i ràpida, té l’avantatge de poder combinar els ingredients al gust dels petits de la casa, perquè els esmorzars i berenars els encantin, a més de ser sans i energètics.

Barretes de fruita seca

Ingredients:

Elaboració:

  1. Preescalfa el forn a 180ºC. Mentrestant, demana al nen que vagi barrejant en un bol els flocs de civada, les figues seques tallades a trossos petits, el coco deshidratat i el xarop d’atzavara.
  2. Folra una safata de forn amb paper per cuinar i aganta-la mentre el teu fill aboca la barreja anterior i l’estén de manera uniforme. Forneja-ho entre 12 i 15 minuts, remenant a la meitat de la cocció perquè no es cremi. Una vegada feta la granola, treu-la del forn sense apagar-lo.
  3. En una batedora col·loca els dàtils sense pinyol, l’oli de coco, la canyella i la crema d’ametlles.
  4. Deixa que el petit barreji a crema obtinguda a la batedora amb la barreja dels flocs, les fruites seques i el xarop. Després l’ha de posar en una safata amb vores (prèviament folrada amb paper de forn). Fica-la al forn fins que agafi color i vigila contínuament perquè no es cremi.
  5. Marca la forma de les barretes amb l’ajuda d’un ganivet, però sense trencar-les, i deixa-ho refredar bé durant una hora aproximadament. Una vegada s’hagi refredat feu junts les barretes i les que sobrin es poden guardar a la nevera perquè es conservin millor.

Contingut relacionat

  • Fàcils

Suc de remolatxa i boletes energètiques

Recepta de suc de remolatxa i boletes energètiques amb la...

  • Fàcils

Trufes d’avellana i cacau

Trufes d'avellana i cacau, una deliciosa variació de les clàssiques...

  • Fàcils

Crumble de caquis i peres

Crumble de caquis i peres, una recepta deliciosa per començar...