Consells

Cuida el teu fetge i elimina la ràbia

La manera com ens sentim i gestionem les emocions és, en gran part, fruit de la dieta diària. Si la vigilem podrem equilibrar el funcionament del sistema hepàtic amb el clima i, alhora, regular el nostre estat emocional.

Cuida el teu fetge i elimina la ràbia - Consells - Veritas

Quan els dies comencen a ser més càlids cal parar atenció al fetge i la vesícula biliar, que són especialment sensibles a la calor i als excessos alimentaris, però també a les emocions reprimides i no expressades, que generen l’estancament i la saturació.

El fetge és l’encarregat de filtrar la sang de substàncies tòxiques i un excés de proteïna animal i productes refinats i processats obstaculitza les seves funcions, cosa que provoca innombrables problemes físics, emocionals i socials.

En canvi, quan es troba en equilibri veiem com augmenten altres qualitats, com la paciència, la perseverança, la claredat mental, la valentia i el bon humor.

Cuida el fetge i elimina la ràbia

Per depurar el fetge i alliberar-nos de la irritabilitat, la impaciència i l’excés de ràbia i agressivitat hem de menjar de manera més lleugera i refrescant, reduir els gustos saltats i augmentar la presència de brots, plantes silvestres, fulles verdes i germinats. Et recomanem la recepta de wraps sense gluten de tempe, verdures i germinats.

Igualment, hem de cuinar amb mètodes suaus que conservin la frescor dels aliments, com el vapor, el saltat curt, els escaldats, els macerats i els fermentats.

En definitiva, cal menjar d’una manera més natural i senzilla o fins i tot dejunar o fer una dieta depurativa, cosa que ens ajudarà a estar més a gust amb nosaltres mateixos i el nostre entorn.

Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!

Contingut relacionat

  • Consells

12 herbes aromàtiques que alegren els teus plats

Les herbes aromàtiques formen part de la cultura popular, tenen...

  • Consells

Què menjar per no estar enfadats

Els aliments que mengem diàriament influeixen no només en la...

  • Consells

El teu rostre parla de tu

El refranyer no s'equivoca: la cara és el mirall de...