Totalment apte per als qui segueixen una dieta sense productes d’origen animal, el nostre croissant vegà destaca pel seu gust excepcional i la seva màxima lleugeresa. Molt digestiu, és suau i cruixent alhora, i cada mos és un plaer.

El croissant és la peça de brioxeria per excel·lència i una de les primeres que ens ve al cap quan pensem en esmorzars i berenars. A Veritas els elaborem amb cura i en tenim varietats per a tots els gustos, però el vegà és un dels més aplaudits, pel seu gust exquisit i perquè s’adapta sense fisures a les restriccions de l’alimentació vegana.
Tot i que sembla fàcil de fer, en realitat no ho és en absolut. Cal preparar una massa fullada amb el punt just de cruixent a totes les capes i que tingui l’equilibri perfecte entre dolç i salat.
I tot això sense que resulti pesat de digerir i sigui saludable. Ho aconseguim gràcies a l’alta qualitat de la matèria primera, l’absència d’additius químics i greixos trans i el treball manual i artesà: nit rere nit elaborem un a un els croissants que arribaran a les fleques a primera hora del matí.
Croissant vegà
Sens dubte, el cavall de batalla del croissant vegà és la
substitució dels ingredients clàssics, com la mantega i el sucre. En lloc de la primera utilitzem margarina vegetal no hidrogenada i el segon el replacem per xarop d’atzavara, un aliment prebiòtic que amb prou feines té calories, no desmineralitza ni produeix càries. I fem servir beguda de soja, de manera que aconseguim que el producte sigui dolç i untuós. La recepta es completa amb farina integral (rica en minerals, vitamines i fibra) i massa mare, la mateixa amb la qual elaborem tots els nostres pans.
Descobreix els beneficis del
pa ecològic, i les nostres últimes novetats:
pa de blat de moro i
pa de fajol.