
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Les crispetes són un aperitiu popular i deliciós que ha estat present a les nostres vides de fa molt de temps. Tot sovint associades a les sales de cinema, també poden ser una opció saludable si es preparen adequadament. En aquest article t’ensenyem a fer crispetes ecològiques amb paella.
Per preparar les crispetes de blat de moro, escalfa oli d’oliva verge ecològic en una paella, una olla o un recipient adient. Quan l’oli estigui calent, afegeix-hi els grans de moresc i una mica de sal. A mesura que s’escalfen, els grans esclaten i trenquen la clofolla exterior per revelar la massa blanca característica de les crispetes. És una manera saludable de fer crispetes ecològiques a casa, només amb oli, sal i els grans de moresc.
Hi ha qui les prefereix dolces i qui les prefereix salades. Et deixem amb dues maneres molt gustoses de fer-les:
Més bones que al cinema! Gaudeix-les com a aperitiu ocasional i aprofita els seus beneficis per a la salut.
Text: Borja López, cuiner de cuina de mercat (@borjalopezz)
Descobreix més tècniques de cuina aquí.
Aquestes lleguminoses són de les més utilitzades a la cuina...
La ceba és un dels ingredients més indispensables a l’hora...
L’ou és un dels ingredients més emprats arreu del món....
Sans, sabrosos i nutritius, blat i espelta en gra es...