Aquesta crema d’azukis i cacau és una proposta casolana per untar deliciosa i nutritiva.
Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.
Les avellanes són riques en minerals i vitamina C, el cacau té una gran capacitat antioxidant i les mongentes azukis li afegeixen un extra de proteïna vegetal de qualitat.
Tritura tots els ingredients al processador d’aliments fins a obtenir una crema untuosa.
Pots modificar la textura per adaptar-la a les teves preferències afeint-hi beguda vegetal al gust.
Les cremes ecològiques per untar són perfectes per a esmorzars, berenars, aperitius o sopars informals. Descobreix totes les propostes dolces i salades que trobaràs a Veritas.
Quan obrim una crema per untar el primer impuls sol ser escampar-la sobre una torrada, però les seves possibilitats a la cuina van molt més enllà, com ara afegir textura a una salsa o enriquir pastissos i pans de pessic.
Contingut relacionat
Postres
Bombons de xocolata, menta i azukis
El resultat de la combinació de la xocolata negra amb...
Postres
La nostra proposta de cremes per untar
Ja siguin de cacau, garrofa, fruita seca, sèsam... Les cremes...
Postres
Parfait de compota de pera, iogurt i xocolata
El parfait són unes postres a capes molt vistoses i...