Postres

Crema d’azukis i cacau

Aquesta crema d’azukis i cacau és una proposta casolana per untar deliciosa i nutritiva.

Gaudeix d’aquesta recepta que et proposa la food blogger Rocío Montoya, de Veggie Boggie.

Crema d'azukis i cacau - Receptes - Veritas

Les avellanes són riques en minerals i vitamina C, el cacau té una gran capacitat antioxidant i les mongentes azukis li afegeixen un extra de proteïna vegetal de qualitat.

Crema d’azukis i cacau

Ingredients

Elaboració

  1. Treu els pinyols dels dàtils.
  2. Tritura tots els ingredients al processador d’aliments fins a obtenir una crema untuosa.
  3. Pots modificar la textura per adaptar-la a les teves preferències afeint-hi beguda vegetal al gust.

Les cremes ecològiques per untar són perfectes per a esmorzars, berenars, aperitius o sopars informals. Descobreix totes les propostes dolces i salades que trobaràs a Veritas.

Quan obrim una crema per untar el primer impuls sol ser escampar-la sobre una torrada, però les seves possibilitats a la cuina van molt més enllà, com ara afegir textura a una salsa o enriquir pastissos i pans de pessic.

Contingut relacionat

  • Postres

Bombons de xocolata, menta i azukis

El resultat de la combinació de la xocolata negra amb...

  • Postres

La nostra proposta de cremes per untar

Ja siguin de cacau, garrofa, fruita seca, sèsam... Les cremes...

  • Postres

Parfait de compota de pera, iogurt i xocolata

El parfait són unes postres a capes molt vistoses i...