Consells

Cosmètica ecològica

De la mateixa manera que ens cuidem per dins menjant aliments ecològics, hem d’utilitzar cosmètics naturals, elaborats amb ingredients d’origen vegetal que no continguin substàncies sintètiques, perquè la nostra pell també menja.


La pell és l’òrgan més extens del cos i ens protegeix de tot tipus d’amenaces externes. Els últims anys, a causa de l’escalfament global i dels problemes amb la capa d’ozó és molt important nodrir la pell i cuidar-la per tenir una vida saludable.

Cosmètica ecològica

Hi ha diferents maneres de nodrir la pell: una és a través dels nutrients i de l’aigua que aporten els aliments, i l’altra per mitjà de les cremes i altres productes cosmètics que fem servir diàriament. La cosmètica ecològica és la millor opció, ja que afavoreix el procés de regeneració natural de la pell i la deixa sana, purificada i revitalitzada.

La cosmètica ecològica s’elabora a partir d’ingredients vegetals ecològics, olis essencials, perfums 100% naturals, detergents d’origen natural, envasos i materials certificats. I evita parabens, colorants, lauriletersulfat de sodi, PEG, perfums sintètics i silicones.

Descobreix els nostres consells de bellesa.