Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Des del nostre obrador propi fabriquem una àmplia gamma de productes de brioxeria i pastisseria que elaborem artesanalment amb els millors ingredients d’origen ecològic. Per això, hem volgut comparar l’etiqueta de les nostres cookies de coco i avellanes amb la d’unes galetes de coco no ecològiques de marca blanca.
La diferència és més que notòria, no només pel nombre d’ingredients utilitzats, sinó també per la qualitat. A més, com que és de producció ecològica, el nostre producte garanteix que està lliure de possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química, d’ingredients d’origen transgènic o organismes modificats genèticament i d’additius no autoritzats en l’agricultura ecològica.
D’altra banda, el cultiu ecològic del blat i de la resta de matèries primeres fomenta la rotació dels conreus i contribueix així al manteniment de la biodiversitat dels camps.
Pel que fa al perfil nutricional, les galetes ecològiques contenen una mica menys de calories. En aquest sentit, tenen un 22% menys d’hidrats de carboni, dels quals l’aportació de sucres és un 23% més baix. A més, aporten més proteïnes. D’altra banda, estan elaborades amb una quantitat similar de sal i greixos.
Cal recordar que no només s’ha de tenir en compte la quantitat de calories o nutrients, sinó també el seu origen i qualitat. En aquest cas, podem veure clarament que el producte no ecològic és de qualitat inferior.
Les nostres galetes ecològiques no s’enfornen a més de 140ºC per evitar que es formin compostos no desitjables com les acrilamides.1 Aquestes substàncies químiques es creen de manera natural en productes alimentaris que contenen midó durant processos de cocció quotidians a altes temperatures i s’ha vist que poden provocar efectes nocius en la salut dels animals i de les persones.
Troba aquest producte a la nostra botiga online.