Uncategorized @ca

Continuem alimentant el futur de la Penya

Sota el lema “Alimentem el futur de la Penya“, Veritas i el Joventut Badalona seguim compromesos per promoure una alimentació saludable i uns bons hàbits esportius entre els jugadors del bàsquet base.

Continuem alimentant el futur de la Penya - Veritas

«Veritas va néixer amb el compromís d’acostar a la societat la millor alimentació possible, la que es produeix respectant el medi ambient i la salut de les persones. Des de llavors no hem parat en la nostra obstinació. Per aquest motiu, no podríem estar més orgullosos i satisfets de renovar la nostra col·laboració amb el Club Joventut Badalona. Aquest acord ens permetrà continuar contribuint al fet que les joves promeses del bàsquet del nostre país s’alimentin millor»

Silvio Elías, conseller delegat de Veritas

Continuem alimentant el futur de la Penya

Un any més, 500 nens i nenes de l’Escola de Bàsquet rebran consells per seguir una alimentació saludable i ecològica. Això els ajudarà a millorar el rendiment esportiu.

Des de l’any 2018, totes dues entitats col·laborem juntes per treballar en diferents àmbits i accions de conscienciació amb el bàsquet base per promocionar els valors compartits de l’alimentació saludable i els bons hàbits esportius des dels més petits fins als equips d’elit.

«Estem molt contents de continuar mantenint aquesta vinculació amb Veritas un any més. La salut i la bona alimentació dels nostres joves és un dels aspectes més importants i amb Veritas tenim, sens dubte, el millor aliat»

Juanan Morales, president del Club Joventut Badalona

Contingut relacionat

  • Uncategorized @ca

Alimentem el futur de la penya

Alimentem el futur de la penya. A partir de l’any...

  • Uncategorized @ca

Aliments per a nens esportistes

Hem preparat una selecció d’aliments per a nens esportistes, tenint...

  • Uncategorized @ca

5 consells sobre alimentació i esport

Consells sobre alimentació i esport, més enllà de seguir una...

  • Uncategorized @ca

Veritas renova la seva aliança amb el Joventut Badalona

Sota el lema “Alimentem el futur de la Penya”, la...