
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Quan la carbassa es conrea mitjançant pràctiques ecològiques millora la seva composició nutricional (Raigón, 2007), com demostra un estudi comparatiu entre la carbassa cacauet i la plana d’origen ecològic i no ecològic.
Com que es tracta d’una hortalissa molt rica en aigua resulta diürètica i depurativa, mentre que la polpa conté mucílags, que suavitzen i protegeixen la mucosa de l’estómac, per la qual cosa és altament digestiva. Quan és de cultiu ecològic acumula menys quantitat d’aigua a la polpa i té un contingut més alt en matèria seca, amb una concentració que pot ser entre el 50% i el 80% superior a la de les hortalisses no ecològiques.
Font: M. D. Raigón – Dept. Química de l’Escola Tècnica Superior del Medi Rural i Enologia, Universitat Politècnica de València.
Selecció d’estudis sobre la comparativa dels aliments ecològics enfront dels no ecològics.
Els cítrics, com ara taronges, mandarines, llimones, llimes i pomelos,...
L’origen de la llet marca les diferències entre els dos...
Hem preparat un recopilatori dels additius que més s’utilitzen en...