Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
Gaudeix del bon temps amb begudes refrescants, ecològiques i saludables! Des de kombutxes fins a gaspatxos, passant per aigua de coco i delicioses infusions fredes, a Veritas trobaràs l’opció perfecta per calmar la set i mantenir el teu benestar aquest estiu.
Totes les varietats que t’oferim s’elaboren exclusivament amb ingredients d’origen ecològic i són lliures d’organismes modificats genèticament (OMG) i possibles restes de pesticides i fertilitzants de síntesi química.
Es tracta d’una beguda fermentada preparada a base de te (generalment, verd), sucre, scoby i, de manera opcional, fruites, verdures o altres ingredients per donar-hi un sabor o propietats extra. L’scoby és el conjunt de bacteris i llevats utilitzat per fermentar el te i que s’alimenta del sucre, cosa que dona lloc a una beguda amb gas, una quantitat residual de sucre i bacteris probiòtics, que contribueixen al correcte manteniment de la microbiota.
La nostra selecció cobreix tots els gustos: des de les versions sense sucre fins a les que tenen petites quantitats de sucre per als que busquen un paladar més dolç. Entre els sabors més destacats hi ha:
Però la varietat no acaba aquí i també hi ha kombutxa de magrana, poma i gingebre, mango, pastanaga i cúrcuma, mojito, cafè, préssec, etc.
L’aigua de coco és un isotònic natural, de gust naturalment dolç i que aporta vitamines i minerals. Totes les opcions que tenim estan elaborades sense sucres ni additius afegits i en pots gaudir tal qual o afegir-les als teus sucs, batuts, còctels o postres preferides, i obtenir així un toc tropical.
L’orxata és una de les begudes per excel·lència de l’estiu, ideal per prendre ben freda, ja sigui sola o afegida a batuts, sucs o gelats. Tradicionalment feta amb xufla, aigua i sucre, també tenim alternatives sense sucres afegits.
Si busques una cosa diferent, les infusions fredes són una proposta excel·lent. Es poden fer utilitzant herbes, plantes aromàtiques o fruites i refredar-les amb gel. No obstant això, si prefereixes la comoditat, en tenim ja a punt per consumir –després d’infusionar-se directament amb aigua freda– en dos gustos irresistibles: menta i cítrics, i grosella i hibisc.
És impossible passar per alt aquests dos clàssics de la gastronomia estiuenca, fets amb vegetals frescos, aigua, oli d’oliva verge extra, vinagre i sal, que funcionen magníficament com a primer plat o refrigeri a l’hora de l’aperitiu o a mitja tarda. La textura del gaspatxo i el salmorejo pot variar depenent de si la recepta inclou pa o no, cosa que determina si és més líquida o cremosa, així com la presència o absència de gluten.