Batut probiòtic de plàtan i mango, una beguda sabrosa i molt saludable per cuidar la teva microbiota intestinal.
Els probiòtics, com per exemple el quefir de cabra, ajuden a tenir una microbiota saludable, per aquesta raó cal prendre’n sovint. Hi ha infinites opcions naturals, només has de triar la que més t’agradi.
Marta León, experta en alimentació i salut femenina, ens proposa aquest batut. En tan sols 10 minuts tindràs llest una beguda deliciosa que es pot prendre per esmorzar, berenar i entre hores.
Gaudeix-lo a casa amb amics i familiars!
Batut probiòtic de plàtan i mango
Ingredients (per a 2 persones):
- 1 plàtan de Canàries.
- 1 got de beguda vegetal al gust
- ½ got de quefir de cabra
- 1 mango
Pots trobar tots els ingredients del batut probòtic de plàtan a la botiga online de Veritas.
Elaboració:
- Pela i trosseja el plàtan i el mango.
- A la gerra de la batedora posa la fruita, el quefir i la beguda vegetal. Recorda que aquesta recepta la pots preparar amb qualsevol mena de llet o beguda vegetal.
- Bat-ho durant uns minuts fins a aconseguir una textura cremosa i serveix-ho immediatament.
Recepta de Marta León, experta en alimentació i salut femenina.
Descobreix més receptes fàcils.