Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
La combinació de pèsols amb bacallà no falla mai. Per aquest motiu, el bacallà amb miso i puré de pèsols es una recepta fàcil amb la qual podràs aprofitar aquest llegum de temporada. I, per amanir el plat, et presentem una senzilla salsa de miso que hi aporta un toc umami boníssim.
Els pèsols són rics en proteïna vegetal, hidrats de carboni complexos, minerals, fibra i vitamines del grup B, C i A. És un aliment que complementa el bacallà amb un gust suau i deliciós!
Recepta elaborada per Gina Estapé de @myhealthybites.
T’ha agradat aquesta recepta? Descobreix més receptes amb peix.
Bacallà al forn amb crosta d'allonesa, una recepta molt nutritiva...
Aquesta recepta d'arròs basmati amb bròcoli i espàrrecs resulta un...
Amanida de favetes i pèsols, un entrant suau i ric...
La taronja és una fruita deliciosa i molt versàtil. Es...