La combinació de pèsols amb bacallà no falla mai. Per aquest motiu, el bacallà amb miso i puré de pèsols es una recepta fàcil amb la qual podràs aprofitar aquest llegum de temporada. I, per amanir el plat, et presentem una senzilla salsa de miso que hi aporta un toc umami boníssim.
Bacallà amb miso i puré de pèsols
Els pèsols són rics en proteïna vegetal, hidrats de carboni complexos, minerals, fibra i vitamines del grup B, C i A. És un aliment que complementa el bacallà amb un gust suau i deliciós!
Amb paper de cuina, eixuga els lloms de bacallà perquè estiguin ben secs.
Col·loca els lloms de bacallà en una safata de forn i amaneix-los amb oli i pebre negre al gust. Cuina-ho al forn durant 25 minuts (el temps pot variar en funció del gruix dels lloms).
Escalfa aigua en una olla i, quan comenci a bullir, afegeix-hi 1 culleradeta de sal i els pèsols. Fes-ho bullir durant 10 minuts. Després cola els pèsols i deixa’ls refredar uns minuts.
Tritura lleugerament els pèsols amb l’oli i la sal fins que quedin puré.
En un bol, barreja tots els ingredients per a la salsa fins que estiguin ben integrats.
Serveix un fons de puré de pèsols a cada plat i col·loca-hi els lloms de bacallà al damunt. Afegeix-hi la salsa de miso al gust.