
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
Aquestes llegums en forma de ronyó es poden preparar de diferents maneres: en sopa, en puré, en amanides, amb arròs i també són un excel·lent ingredient de pastissos o postres. Per exemple, queden delicioses en estofat amb romaní, fregides en oli d’oliva o en una senzilla amanida amb salsa de soja, vinagre d’arròs, ceba, coriandre fresc, romaní, oli de sèsam i sal marina. A l’hora de coure-les recorda que una tassa és suficient per a quatre persones. La proporció és de tres tasses d’aigua per una de llegums i si vols fer una sopa la proporció és de cinc tasses d’aigua per una d’azukis. Tasta aquesta recepta de la foodblogger Green Mama: mandonguilles d’azukis.
La medicina tradicional xinesa i la macrobiòtica en recomanen el consum per enfortir el ronyó, ja que tonifiquen el sistema urinari. Juntament amb les llenties i els cigrons, són un dels llegums que hauríem de consumir amb més freqüència. Tenen l’avantatge de ser fàcilment assimilables per l’organisme i no produeixen gasos intestinals ni flatulències, com passa amb la gran majoria de llegums. A més, malgrat ser dolces, no tenen un alt contingut de sucre.
Per regla general, hem de menjar llegums dues vegades per setmana i no perdre aquest hàbit quan arriba el bon temps, ja que resulten deliciosos en amanides fredes o barrejats amb cremes de verdures.
Risotto amb azukis, un plat complet gràcies a la barreja...
Mandonguilles d'azukis... A qui no li agraden les mandonguilles? En...
Els llegums a la dieta de l'esportista són fonamentals ja...