Aprèn
Ecotalk con Néstor Sánchez

Ecotalk amb Néstor Sánchez

Néstor Sánchez, psiconeuroinmunólogo clínico y cofundador del centro médico Regenera.

Ecotalk amb Rosa Maria Lamuela Raventós

Rosa Maria Lamuela, professora del Departament de Nutrició, Ciències de l’Alimentació i Gastronomia de la de la Facultat de Ciències de l’Alimentació de la UB.

Ecotalk amb Míriam Tirado - Veritas

Ecotalk amb Míriam Tirado

Míriam Tirado és consultora de criança conscient i periodista especialitzada en maternitat, paternitat i criança.

Nutrició i ciència

Amb l’etiqueta Nutri-Score no n’hi ha prou!

Un estudi de científics francesos apunta que la informació de molts productes alimentaris és insuficient per informar els ciutadans sobre el que és més convenient per a la seva salut.

Nutrición i ciència

La presència de pesticides a l’organisme incrementa el risc de càncer de mama – Estudis

Una recent revisió d’estudis duta a terme per científics estatunidencs posa de manifest que el càncer de mama té una forta correlació amb factors no genètics, entre els quals destaca el paper crucial de l’exposició a pesticides.

Nutrición i ciència

El iogurt, per què és millor prendre’l ecològic?

El iogurt ecològic i el no ecològic es distingeixen principalment per l’origen de la llet utilitzada i el procés de producció. Aquestes diferències impacten significativament en la textura, l’aportació proteica i el contingut mineral del producte.

Rebost d’aliments


  • Diccionari d'aliments

El blat de moro ecològic no és transgènic

Per què és important triar blat de moro ecològic? Aquest…

  • Diccionari d'aliments

Fruits del bosc i remolatxa: gaudeix dels nutrients d’abril

Al mes d’abril, la natura ens regala una gran varietat…

  • Diccionari d'aliments

Bròcoli i coliflor ecològics, la millor tria

Les cols ofereixen beneficis extraordinaris per a la salut, especialment…

  • Diccionari d'aliments

Figues i dàtils ecològics, dues delícies per al teu rebost

Si et ve de gust alguna llaminadura, aquest setembre omple…

Vídeos de cuina i benestar


Ceviche de verdures

Recepta de la mà de Sergi de Meià amb l’objectiu de presentar plats saludables i vistosos, que podràs preparar de forma senzilla i ràpida.

Tècniques de cuina


Allarga la vida de les teves verdures preparant envinagrats

Els vegetals són aliments molt peribles, és a dir, comencen a descompondre’s de manera ràpida i fàcil, a causa de l’alt contingut en aigua. Una tècnica de conserva mil·lenària són els envinagrats, que permeten allargar la vida útil dels aliments sense necessitat de recórrer a temperatures fredes.

Llegir etiquetes


  • Llegir etiquetes

Brou de pollastre amb envàs de vidre Veritas

A Veritas disposem d’una àmplia gamma de brous ecològics, tant…

  • Llegir etiquetes

Croquetes de pollastre de Cuina Veritas

Hem comparat l’etiqueta de les nostres croquetes de pollastre de…

  • Llegir etiquetes

Flam d’ou Veritas

A Veritas disposem d’una àmplia gamma de postres làcties, les…

  • Llegir etiquetes

Oliva negra d’Aragó Veritas

A les nostres botigues pots trobar una gran varietat d’olives…

Consells de bellesa


Cosmètica ecològica


Els cosmètics ecològics estan elaborats amb ingredients d’origen vegetal que no contenen substàncies sintètiques.

Upcycling


Penjador de tests


Si t’agraden les plantes i et ve de gust fabricar-te la teva pròpia jardinera, et proposem donar una segona vida a un pot de mel.