Ara a Veritas

L’app de Veritas

  L’app de Veritas t’ajuda a comprar i cuinar. Descobreix les propietats nutricionals dels productes que trobaràs a les nostres botigues, així com receptes saludables. I també aconsegueix descomptes per estalviar en la cistella de la compra.

Descarrega-te-la!

 

L’app de Veritas t’ajuda a comprar i cuinar

  • Captura els codis de barres: col·locant-te sobre el codi de barres dels nostres productes en podràs veure la fitxa tècnica, les propietats nutricionals, els trets diferencials per tractar-se d’un aliment ecològic, i sabràs com fer-lo servir a la cuina.
  • Receptes per a cada ocasió: cada setmana podràs gaudir d’una recepta saludable diferent.

Descarrega-te-la!

 

L’app de Veritas és la teva targeta Veritas

Amb la targeta Veritas podràs acumular ecos (punts) per les teves compres i convertir-los posteriorment en cupons, que seran descomptes en les compres que facis. Com s’acumulen els ecos? Quan compris, podràs passar la targeta Veritas (disponible en la icona de targeta de l’app) pel lector que trobaràs a la caixa. D’aquesta manera, acumularàs ecos al final de la compra. Com es bescanvien els ecos?
  1. Entra en la icona de targeta de l’app per visualitzar la teva targeta client i els ecos que tens acumulats. (Els ecos no caduquen.)
  2.  Quan entris en el detall dels ecos, en veuràs l’equivalència en euros, i podràs crear el cupó prement el botó “Bescanvia ecos”. Necessites un mínim de 1.000 ecos per poder generar un cupó de descompte.
  3. Decideix quants ecos vols bescanviar i prem el botó “Genera cupó”.
  4. Una vegada generat el cupó, tindrà un mes de validesa. Per utilitzar-lo en la teva compra, primer hauràs de passar la targeta client pel lector que trobaràs a la caixa i, quan acabis la compra, entrar en el detall del cupó i passar-lo pel lector per beneficiar-te del descompte.

Descarrega-te-la!