Ara a Veritas

Apostem per la salut i el benestar

Apostem per la salut i el benestar de les persones (ODS). Descobreix les nostres propostes de sostenibilitat relacionades amb aquests àmbits.

Apostem per la salut i el benestar

Esport amb valors

Fomentem la pràctica d’exercici físic en equip en un marc de cooperació i sostenibilitat.
  • Ioga: els treballadors de serveis centrals poden assistir a una classe de ioga setmanal a Terra Veritas, i el juny passat vam organitzar amb gran èxit una sessió molt especial “Ioga amb texans”, que buscava apropar la pràctica a persones que habitualment no participen en l’activitat.
  • Veritas Running Night: el juliol del 2017 va tenir lloc la primera edició d’aquesta cursa en el marc del Mes de l’Esport a Veritas, en què van participar els nostres treballadors i alguns dels seus familiars.
  • Cursa de les Empreses: vam participar en la Cursa de les Empreses 2017 i Veritas va assumir el 50% de la inscripció dels participants. Mentre uns van córer els 10 km del recorregut, d’altres van participar en els relleus de 5 km.

Volem treballadors feliços

Una vegada al mes, formulem tres preguntes als nostres treballadors per conèixer el seu estat d’ànim, la qual cosa també ens permet avaluar quin és el moment òptim per impulsar els grans reptes de l’empresa.

Terra Veritas

Cada dia que passa, el consumidor és més conscient del que menja i vol conèixer les propietats dels aliments ecològics i com preparar-los. Aquesta inquietut va induir la creació de Terra Veritas, un espai imprescindible per els qui busquen l’harmonia i volen compartir, aprendre i gaudir. Hem organitzat xerrades, conferències, debats, sopars, activirars infantils, sessions de ioga, classes de cuina en directe, degustacions, presentacions de llibres… Tot a càrrec de reconeguts professionals i experts que han compartit amb nosaltres les seves receptes de vida.