Receptes

Amanida de llegums amb kimchi

L’amanida de llegums amb kimchi és ideal si t’emportes el dinar a la feina o vas d’excursió. Recorda que el kimchi és un fermentat picant i es pot substituir per xucrut o xucrut de llombarda, que són més suaus de gust, però igualment probiòtiques.

Prepara’t per a un plat saludable que combina el millor dels llegums nutritius i el kimchi.

Amanida de llegums amb kimchi - receptes - Veritas

Kimchi, col fermentada i assaonada

El kimchi és un plat tradicional de la cuina coreana, fet de col fermentada i assaonada amb una barreja d’espècies i condiments. Aquest deliciós acompanyament és famós pel seu sabor picant, la seva textura cruixent i els seus múltiples beneficis per la salut.

Beneficis del kimchi

El kimchi està farcit de probiòtics, un conjunt de microorganismes beneficiosos per a la salut intestinal. Aquests bacteris, entre altres funcions, promouen una digestió saludable, enforteixen el sistema immunològic i contribueixen a un equilibri intestinal òptim. A més, el kimchi també és ric en antioxidants i substàncies antiinflamatòries.

Amanida de llegums amb kimchi

En aquesta amanida, hem combinat una selecció d’ingredients nutritius per crear un sabor sorprenent. Els llegums són una excel·lent font de proteïnes vegetals, fibra, vitamines i minerals, la qual cosa les converteix en un ingredient clau per a una alimentació equilibrada.

No només estaràs gaudint d’una explosió de sabors, sinó també dels múltiples beneficis per la teva salut, com la millora de la digestió, l’enfortiment del sistema immunològic i la protecció contra malalties.

Elaboració

  1. Escorre bé les mongetes vermelles i el bròcoli.
  2. Talla el tomàquet a trossos d’una mida semblant a la de les mongetes.
  3. Afegeix-hi el kimchi i remena-ho amb cura.
  4. Amaneix-ho amb oli, vinagre i sal.

Recepta ideada per Nerea Zorokiain Garín.

T’ha agradat aquesta recepta? Descubreix més receptes.

Contingut relacionat

  • Receptes

Rotlle de carbassó

Aprofita totalment aquesta recepta fàcil de preparar, deliciosa i saludable...