
Atenció al client
Horari: Dl-Dv: 9h-20h Ds: 9h-14h
(excepte festius)
(+34) 930 346 443

Compra en línia

Veritas
La macrobiòtica aconsella menjar cereals, llegums, verdures, derivats de la soja, fruita crua en petites quantitats, proteïnes vegetals… Una dieta que, acompanyada d’un estil de vida tranquil i ordenat, repercutirà directament en la salut i el benestar de l’organisme.
La paraula macrobiòtica té el seu origen en el grec macro (gran) i bios (vida). A mitjan segle XX, el japonès Oshawa va aplicar aquest terme (que ell traduïa com l’art de la longevitat) a la seva dieta d’aliments naturals a l’estil oriental. Actualment, i gràcies al treball dels seus deixebles Herman Aihara i Michio Kushi, la macrobiòtica gaudeix d’una gran popularitat a tot el món.
Michio Kushi dona les directrius de la dieta macrobiòtica estàndard i les proporcions diàries que s’han de prendre de cada grup d’aliments. A més dels consells dietètics, també recomana una sèrie de normes per a gaudir de la vida, com ara: viure feliç, mantenir-se actiu, expressar gratitud, mastegar bé, anar-se’n a dormir i aixecar-se aviat, mantenir la casa ordenada… I a l’hora de cuinar aconsella fer-ho en un ambient tranquil.
Dins dels consells alimentaris recomana que tots els productes que mengem siguin integrals i preferiblement ecològics. També, aconsella evitar el sucre, la xocolata, els lactis, les fruites i verdures tropicals i els estimulants com el cafè i el te negre. Així com reduir el consum de proteïna animal i d’aliments envasats.
Pots trobar tots els productes d’aquest article a la botiga en línia de Veritas o a les botigues físiques. Troba el teu supermercat Veritas més pròxim!
Amanida de wakame, tempeh i germinats, preparada per la foodblogger Tere...
La pita amb vegeburguer és una versió vegetal de la...
Pastís de mill i tonyina, recomanat per la ecoxef Mireia...
La quinoa té una infinitat de possibilitats a la cuina...