Crispetes ecològiques, en paella – Tècniques de cuina
Les crispetes són un aperitiu popular i deliciós que ha estat present a les nostres vides de fa molt de temps. Tot sovint associades a les sales de cinema, també poden ser una opció saludable si es preparen adequadament. En aquest article t’ensenyem a fer crispetes ecològiques amb paella.
Crispetes de blat de moro ecològiques
Per preparar les crispetes de blat de moro, escalfa oli d’oliva verge ecològic en una paella, una olla o un recipient adient. Quan l’oli estigui calent, afegeix-hi els grans de moresc i una mica de sal. A mesura que s’escalfen, els grans esclaten i trenquen la clofolla exterior per revelar la massa blanca característica de les crispetes. És una manera saludable de fer crispetes ecològiques a casa, només amb oli, sal i els grans de moresc.
Salades o caramel·litzades?
Hi ha qui les prefereix dolces i qui les prefereix salades. Et deixem amb dues maneres molt gustoses de fer-les:
Crispetes salades a l’Indian style: afegeix coco ratllat, curri en pols i sal a les crispetes ja fetes i barreja-ho tot. També hi pots posar una mica de gingebre en pols o ratlladura de llimona, tindran un gust diferent i exòtic!
Crispetes caramel·litzades: escalfa una paella a foc mitjà amb sucre de canya; hi pots afegir unes gotes d’aigua o de llimona per facilitar que es fongui. Un cop desfet i amb color de caramel ros, i vigilant sempre que no es cremi, agrega-hi una nou generosa de mantega i, un cop desfeta, retira la paella del foc i afegeix-hi les crispetes fa fetes. Remena-les fins que estiguin totalment cobertes pel caramel desfet. Deixa-les refredar mentre les vas separant perquè no s’enganxin en un bloc.