Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
A Veritas disposem d’una variada selecció de productes preparats, elaborats amb ingredients ecològics i de manera artesanal a les nostres cuines a Lliçà d’Amunt, Barcelona. Avui, comparem els nostres nuggets de pollastre amb uns de marca blanca que es poden trobar en un gran supermercat.
El més cridaner i evident és la gran diferència entre les dues llistes d’ingredients. En analitzar-les minuciosament, veiem que el producte no ecològic està fet a partir:
Mentre que els nuggets ecològics es preparen directament amb carn de pollastre.
En ser de producció ecològica, els nostres plats preparats estan elaborats en més d’un 95% amb matèries primeres d’origen ecològic i sense ingredients modificats genèticament ni additius artificials no autoritzats. La carn prové de pollastres criats amb accés a l’aire lliure i alimentats amb pinsos ecològics, i l’oli d’oliva verge extra utilitzat no conté possibles restes de pesticides ni fertilitzants de síntesi química.
En el gràfic observem que la versió ecològica aporta més calories i greixos, pel fet que els nuggets es presenten ja fregits en oli d’oliva verge extra i posseeixen un alt percentatge de llet sencera. Igualment, és important destacar que els nuggets de pollastre Veritas es cuinen sense sucres afegits i amb la meitat de sal que els de marca blanca no ecològica.
Finalment, cal subratllar que –segons estudis realitzats per la Dra. M. Dolores Raigón, en el seu llibre Manual de la nutrición ecológica. De la molécula al plato– el pollastre ecològic té menys aigua i atresora més proteïnes que el no ecològic.
Troba aquest producte a la botiga online de Veritas.
Descobreix altres comparacions d’etiquetes.