Menus

Menú de batch cooking

Torna a la rutina amb aquest menú batch cooking, combina múltiples aliments, saludables i frescos, de forma equilibrada per aportar tots els nutrients necessaris a la teva dieta i estalvia temps.

Calabaza rellena - Menu Batch Cooking Sept. 2024 - Veritas
Carbassa farcida de cigrons i espelta

Consulta les opcions veganes i celíaques.

Pots trobar tots els ingredents d’aquest menú batch cooking a la botiga online de Veritas.

Menú elaborat per Amancay Ortega, dietista-nutricionista.

Passos principals per fer un menú de batch cooking

  1. Planifica la compra.
  2. Dissenya el menú setmanal amb antelació.
  3. Cuina el menú (repeteix preparacions per estalviar temps).
  4. Emmagatzema els aliments en tuppers de vidre i/o tancament hermètic.
  5. Escalfa i descongela correctament.

Contingut relacionat

  • Menus

Pollastre amb llimona i patates

Pollastre amb llimona! Impossible resistir-se a aquesta recepta nutritiva, saborosa...

  • Menus

Carbassa farcida de cigorns i espelta

Carbassa farcida, un plat deliciós i reconfortant, perfecte per preparar...

  • Menus

Gaspatxo de préssec i alfàbrega

Gaspatxo de préssec, una alternativa inspirada en el tradicional gaspatxo,...

  • Menus

Curri de salmó salvatge

A més de ser una gran font d’omega-3, el salmó...