Receptes

Batut probiòtic de plàtan i mango

Batut probiòtic de plàtan i mango, una beguda sabrosa i molt saludable per cuidar la teva microbiota intestinal.

Els probiòtics, com per exemple el quefir de cabra, ajuden a tenir una microbiota saludable, per aquesta raó cal prendre’n sovint. Hi ha infinites opcions naturals, només has de triar la que més t’agradi.

Marta León, experta en alimentació i salut femenina, ens proposa aquest batut. En tan sols 10 minuts tindràs llest una beguda deliciosa que es pot prendre per esmorzar, berenar i entre hores.

Gaudeix-lo a casa amb amics i familiars!

Batut probiòtic de plàtan i mango - Receptes - Veritas

Batut probiòtic de plàtan i mango

Ingredients (per a 2 persones):

  • 1 plàtan de Canàries.
  • 1 got de beguda vegetal al gust
  • ½ got de quefir de cabra
  • 1 mango

Pots trobar tots els ingredients del batut probòtic de plàtan a la botiga online de Veritas.

Elaboració:

  1. Pela i trosseja el plàtan i el mango.
  2. A la gerra de la batedora posa la fruita, el quefir i la beguda vegetal. Recorda que aquesta recepta la pots preparar amb qualsevol mena de llet o beguda vegetal.
  3. Bat-ho durant uns minuts fins a aconseguir una textura cremosa i serveix-ho immediatament.

Recepta de Marta León, experta en alimentació i salut femenina.

Descobreix més receptes fàcils.

Contingut relacionat

  • Receptes

Fermentats imprescindibles per a la flora intestinal

Cada persona alberga una microbiota intestinal única, i el seu...

  • Receptes

Mūn Ferments, pioners en l’elaboració de kombutxa ecològic

El kombutxa ha conquerit el cor de moltes persones per...

  • Receptes

Per què els fermentats són bons per a la salut intestinal?

Els fermentats formen part de la nostra cultura des de...