Atenció al client
De dilluns a divendres de 9 a 20 h. Dissabtes de 9 a 14 h (excepte festius).
El pa de blat de moro té un color, un gust i una textura que el distingeixen de la resta de pans, ja que està elaborat amb una barreja de farines ecològiques de blat de moro i blat.
Gràcies al blat de moro, el seu perfil nutricional és ric en vitamines i antioxidants, mentre que el blat possibilita que la molla sigui lleugera i esponjosa.
Els nostres pans rodons de blat de moro atreuen totes les mirades a causa del seu característic color groc, propi del cereal que li dona nom. El fem amb farines ecològiques de blar de moro i blat, massa mare de cultiu propi, aigua i sal.
La massa mare l’enriqueix, li proporciona una textura excepcional i fa una predigestió, gràcies a la qual els seus nutrients s’absorbeixen millor i protegeixen la flora intestinal.
Aquest tipus de pa necessita una fermentació curta i delicada, després de la qual se sotmet a una cocció lenta, ja que el blat de moro s’enfosqueix ràpidament
Igual que totes les nostres peces, s’elabora artesanalment i es cou en un forn de sola de pedra, que irradia la calor des de baix per afavorir el correcte desenvolupament i creixement de la fogassa dins del forn.
El resultat és un pa de molla esponjosa i crosta cruixent.
Aquestes propietats es traslladen en bona part al pa, que presenta un elevat contingut en hidrats de carboni i fibra.
A més, és molt saciant i evita la sensació de gana entre hores, per la qual cosa és recomanable en les dietes de control de pes.
De gust suau i molt aromàtic, marida perfectament amb aliments dolços, que potencien la dolçor natural del blat de moro i és deliciòs amb:
El nostre croissant s’ha convertit en la peça de brioixeria...
Inspirat en els tradicionals pans de muntanya, rústics i consistents,...
Totalment apte per als qui segueixen una dieta sense productes...
Hem començat l'any renovant la nostra gamma de pastisseria 100%...